Mutasd a lábad, megmondom milyen vagy…

Mutasd a lábad, megmondom milyen vagy…

0

Eszünkbe jut este, mikor végre megpihenhet sajgó lábunk, hogy milyen kemény munkát végez egész nap? Lábfejünk hűen tükrözi, ha fizikailag,...

Eszünkbe jut este, mikor végre megpihenhet sajgó lábunk, hogy milyen kemény munkát végez egész nap? 

Lábfejünk hűen tükrözi, ha fizikailag, érzelmileg, lelkileg nem vagyunk egyensúlyban. A láb és a lélek kapcsolatát már az ősi civilizációk is ismerték, de az orvostudomány fejlődésével sarlatánságnak kiáltották ki. 

A lábunkat vagy utáljuk és csúnyának tartjuk, vagy szeretjük és költünk rá, járunk pedikűröshöz, talpmasszázsra, lakkozzuk, ékszerezzük. A nagy lábú emberek mély benyomást tehetnek másokra. A lábnyomuk is arra mutat, hogy mély gyökerekkel rendelkeznek, bár hajlamosak ostoba kijelentéseket is tenni. 

A kisebb lábú emberek, csendesebb módon közelítik meg az életet. A külvilágra tett benyomásuk kevésbé erőteljes, ugyanakkor dinamikusabb mint nagylábú társaiknál. 

Öt lábtípus 

Görög lábfej 


Ennél a lábtípusnál a negyedik lábujj hosszabb mint a nagylábujj. A lábfej szélessége lehet keskeny vagy átlagos. Az emberek mintegy 20%-a rendelkezik ilyen lábfejjel. A görög lábfejjel rendelkező embereknek nagy az igényük a vezető szerepre. Másokat is tettre sarkall. Inkább a gondolatok, mint a tettek embere. 

Egyiptomi lábfej 

A nagylábujj a leghosszabb, szélessége a keskeny és az átlagos között mozoghat. Az egyiptomi lábfejjel rendelkező emberek „ötletguruk”. Jó intuíciós képességgel megáldott, ám mivel a nagylábujj hajlamos a horzsolódásra, ötletei sebezhetővé teszik kritikusaival szemben. Ha a sarok kisebb a talppárnánál, akkor ötletei megvalósítása során pénzügyi problémái adódhatnak. 

Földműves lábfej 

A lábujjak tömzsi, négyzetes alakúak, legalább három lábujjhossz megegyezik. A lábfej mérete az átlagostól a szélesig terjedhet. Szilárd, erős, megbízható jellem rejtőzik mögötte. A napi ügyekkel foglalkozik, nem álmodozik, keményen, kitartóan dolgozik. 


Skót lábfej 

Hasonlít a földműves lábfejhez, de lábbujjai hosszabbak és szinte egyenes vonalat alkotnak. Érzékeny, konzervatív. Érzelmeiben és gondolataiban állhatatos. 

Modern angol lábfej 

A skót lábfejhez képest szélesebb, a lábujjak hossza meredeken csökken. Gyakorlatias személy, nem helyez nagy hangsúlyt a spirituális és kreatív fejlődésére, illetve nem is alkot véleményt e témákban. 

A következő cikkben arról írunk, hogy az egyes jelenségek mint a benőtt köröm, a bütyök, vagy az izzadó láb milyen összefüggésben van lelki problémáinkkal. 


Forrás: www.morex.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!