Erre senki nem szá­mí­tott! Kevés jót ígér az idő­já­rás au­gusz­tus­ban

Erre senki nem szá­mí­tott! Kevés jót ígér az idő­já­rás au­gusz­tus­ban

0

Hét­főn már kez­dő­dik az au­gusz­tus, így utána jár­tunk, hogy mi­lyen idő ígér­ke­zik a nyár utolsó hó­nap­jára... Sokan tervezik a szabadságukat...

Hét­főn már kez­dő­dik az au­gusz­tus, így utána jár­tunk, hogy mi­lyen idő ígér­ke­zik a nyár utolsó hó­nap­jára...

Sokan tervezik a szabadságukat és a nynyaralásukat a nyár utolsó hónapjára, így nem árt megnézni, hogy milyen időjárásra is számíthatunk. Nem okoz talán nagy meglepetést, hogy akár csak az eddigi hónapok, az augusztus is igen szélsőséges lesz.

Az előrejelzésben nehéz olyan egybefüggő hetet találni, ahol egy-egy zivataros nap ne rondítana bele az összképbe. Már eleve viharokkal indít a jövőt hét, így nehéz lenne azt állítani, hogy forrósággal indul az augusztus...

 

A 30 napoos előrejelzés szerint azok sem lesznek biztonságban, akik kilátogatnak a Szigetre, sőt az augusztus 20-i ünnepséget is elmoshatja az eső. 

Kép: idokep.hu  

Aztán mintha megérezné az időjárás, hogy az augusztus 20-ával véget ér a balatoni szezon, komoly lehűlés várható. A hónap végére alig lesz több 20 foknál. Érdekes megemlíteni, hogy a népi jóslat úgy tartja, hogy ha augusztus 10-én szép idő van, akkor az ősz is szépnek ígérkezik, bő terméssel.  A jó hír az, hogy az idokep.hu szerint akkor lesz a hónap egyik legmelegebb napja. 

Forrás: ripost.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!