Élőben hallottam, ahogy édesanyám brutális balesetet szenved!

Élőben hallottam, ahogy édesanyám brutális balesetet szenved!

0

Borzalmas baleset történt csütörtök délelőtt az 51-es úton Kiskunlacházánál. Egy nagy sebességgel közlekedő autó az egyik kanyarban átsodródott a...

Borzalmas baleset történt csütörtök délelőtt az 51-es úton Kiskunlacházánál. Egy nagy sebességgel közlekedő autó az egyik kanyarban átsodródott a szemközti sávba, és frontálisan karambolozott a szembejövővel. A baleset okozója egy mentőorvosként dolgozó sofőr volt, aki szörnyethalt. A vétlen kocsiban Szűcsné Horváth Krisztina ült, ő súlyos sérüléseket szenvedett.

Szűcsné Horváth Krisztina túlélte, most vérre van szüksége. (Vércsoportja 0 negatív, született: 1967. 10. 30., tajszáma: 076 698 796) © Facebook

– Édesapámmal együtt éppen kihangosítva beszéltem telefonon, amikor hatalmas csattanást hallottunk – mondta a Borsnak a 49 éves nő fia, Szűcs Máté, akit érthetően rettentően megviselt a dolog. – Valósággal sokkot kaptam. Mire a helyszínre értünk, a mentők és a rendőrök már ott voltak. Életveszélyben volt, mentőhelikopterrel vitték a fővárosi Merényi kórházba.

© MTI

Krisztinának a tüdeje és a lépe is megsérült. Több bordája mellett a combcsontja is eltörött, a lábán nyílt törés keletkezett. Jelenleg az intenzív osztályon fekszik. Már nincs életveszélyben, de még számos műtétre lesz szüksége. A család ezért arra kéri az embe­reket, hogy az Országos Vérellátó Szolgálaton keresztül adjanak vért neki.

via borsonline.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!