Kezdőlap » Tag Archives: Vona Gábor

Tag Archives: Vona Gábor

Erőszakkal akart betörni egy iskolába a Jobbik!

A Ripost.hu információi szerint egy általános iskolában akartak kampányolni a Jobbik képviselői, akik a fenyegetőzéstől sem riadtak vissza.

Tovább »

Origo: Vona jóváhagyásával vesztegetik meg a képviselőjelölteket

Hétfőn robbant ki a botrány, hogy a jobbikos Farkas Gergely 600 ezer forintot ajánlott Midi Melánia LMP-s képviselőjelöltnek, ha az utóbbi visszalép a javára a kiskunhalasi választókörzetben.

Tovább »

Nemzetbiztonsági veszély a “Soros-szervezetek” ügynökeinek adatgyűjtése

A Fidesz szerint nemzetbiztonsági veszélyeket jelenthet a "Soros-szervezetek" ügynökeinek adatgyűjtése. Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában azt mondta: újabb bizonyíték került elő, amely azt igazolja, hogy a Nyílt Társadalom Alapítvány politikai szervezet.

Tovább »

Egy politológus szerint soha nem látott káosz van az ellenzéki oldalon

Deák Dániel politológus szerint soha nem látott káosz uralkodik az ellenzéki térfélen.

Tovább »

Fidesz: A Jobbik már megint mást mond és mást cselekszik

A Fidesz-frakció szerint a Jobbik a nyugdíjasok ügyében is mást mond és mást cselekszik.

Tovább »

Beismerte! A jobbikos politikus beszél a hangfelvételen

Beismerte Farkas Gergely, hogy az ő hangja hallható azon a felvételen, amin egy LMP-s jelöltnek veti fel, mi lenne, ha fizetnének a visszalépésért.

Tovább »

Lebukott! Hangfelvétel készült arról, hogy a jobbikos pénzt kínál a visszalépésért

Pénzt ajánlott az LMP-s jelölt visszalépése érdekében Farkas Gergely, a Jobbik jelöltje a kiskunhalasi egyéni kerületben egy az Origo birtokába került hangfelvétel tanulsága szerint.

Tovább »

Gyurcsány bepiálva tárgyalt az ellenzékkel – Videó!

Teljesen unalmasan zajlott volna az ellenzék első tárgyalása az egyéni választókerületi koordinációról, ha Gyurcsány Ferenc nem készült volna egy kis extra műsorral. A DK-s politikus ugyanis a Pesti Srácok szerint totál be volt nyomva a találkozón.

Tovább »

Gyurcsány csapdát állított az LMP-nek és a Jobbiknak

Kiszelly Zoltán politológus szerint Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke tematizált, csapdát állított az LMP-nek és a Jobbiknak az ellenzéki egyeztetésekkel, hiszen ez a két párt "Gyurcsány Ferenccel és az ő politikájával szemben jött létre".

Tovább »

Vona Gábornak most egy újabb fórumon, ráadásul hazai pályán sikerült lejáratnia magát

A jobbik elnöke lassan már sportot űz a kellemetlenebbnél kellemetlenebb kampányfórumokból. Vona most újra alkotott, hiszen megdöbbentő érdektelenség mellett próbált kampányfórumot tartani Pétervásárán, ami egyébként a saját választókerületének egyik fontos városában - írja a kekesonline.hu

Tovább »