Kezdőlap » Tag Archives: Terror Európában

Tag Archives: Terror Európában

A Soros-hálózat már külföldi kormányokon keresztül is be akar avatkozni a magyar belpolitikába

A Fidesz elfogadhatatlannak tartja, hogy Soros György és a hozzá köthető civilek már illegitim módon, antidemokratikus eszközökkel külföldi szervezeteken, minisztériumokon, kormányokon keresztül akarnak nyomást gyakorolni a magyar kormányra, akarják befolyásolni a magyar belpolitikát - jelentette ki a nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője hétfőn újságírók előtt.

Tovább »

Sorosék német cégeken keresztül akarnak ránk nyomást gyakorolni – hangfelvétel is van!

A magyar kormány hétfőn, a tel-avivi nagykövetségen keresztül hivatalosan fogja kérni a The Jerusalem Post főszerkesztőjétől azt a hangfelvételt, amely bizonyítja, hogy a Soros-hálózat berlini szervezete azért lobbizik, hogy a német kormány magyarországi német cégeken keresztül gyakoroljon nyomást Magyarországra - jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter vasárnap Dunakeszin.

Tovább »

Változott a migráció megítélése az európai országokban

A német kormány álláspontja más a migrációról, mint két évvel ezelőtt, és Emmanuel Macron francia államfő is komoly korlátozásokat vezet be - hívta fel a figyelmet Gyarmati István biztonságpolitikai szakértő az M1 aktuális csatornán vasárnap.

Tovább »

Százezrével hagyják el Németországot a migránsok miatt

A Német Szövetségi Statisztikai Hivatal szerint 2016-ban 281.000 német hagyta el Németországot, ugyanakkor a teljes népesség 500.000-el nőtt a migránsok befogadása miatt. A Németországba érkező migránsok kicsivel több, mint 51 %-a valamelyik EU tagállamból, a többi a közel-keletről, Afrikából és Ázsiából érkezett.

Tovább »

Soros szervezi és finanszírozza a Magyarország elleni támadásokat

A kormányszóvivő szerint a The Jerusalem Post a bizonyítékát adja annak, hogy Soros György szervezi és finanszírozza a Magyarország elleni támadásokat. Dénes Balázs pedig "a berlini helytartója" annak a rendszernek, amely azon dolgoznak, hogy magát emberi jogi, illetve civil szervezetnek álcázva a magyar kormány ellen politikai akciókat hajtson végre, és befolyásolja más kormányok döntéseit Magyarországot illetően - mondta Kovács Zoltán szombaton, Budapesten, újságíróknak.

Tovább »

Karácsony és a szocialisták egy terroristát támogatnak, ha nem hívják vissza Bárándyt

A Fidesz felszólítja Karácsony Gergelyt mint az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltjét és listavezetőjét, hogy hívja vissza Ahmed H. védőügyvédjét, Bárándy Péter korábbi szocialista igazságügy-minisztert.

Tovább »

Beperelte New Yorkot két muzulmán nő, mert levettették velük fejkendőiket a rendőrségen

Beperelte New Yorkot két muzulmán nő pénteken, mert levettette velük fejkendőiket a rendőrség nyilvántartási fotózáshoz.

Tovább »

Meggyilkolta barátnőjét egy elutasított afgán menedékkérő

Meggyilkolta 17 éves német barátnőjét egy elutasított afgán menedékkérő Németországban - írta pénteken a Bild című német lap.

Tovább »

Szijjártó Péter:  Nem akarunk a félelemmel, a fenyegetettséggel együtt élni

Magyarország migrációs politikája világos: elutasítjuk az illegális bevándorlók betelepítését és ragaszkodunk hozzá, hogy kizárólag mi, magyarok dönthessük arról, kik jöhetnek be az országba és kikkel akarunk együtt élni.

Tovább »

Halállal fenyegette kollégáit a Volkswagen iszlamista dolgozója

A Volksvagen ugyan elbocsátotta az a mukatársát, aki folyamatosan azt hangoztatta, hogy minden álma, hogy az Iszlám Államnak dolgozhasson, a bíróság most arra kötelezte a gyárat, hogy vegye vissza Samir B. -t.

Tovább »