Kezdőlap » Tag Archives: Program

Tag Archives: Program

Operagálát rendeznek az Eiffel Műhelyház parkjában augusztus 19-én

Újraindul az élet a Magyar Állami Operaházban augusztus 19-én, a nemzeti ünnep előestéjén: az Eiffel Műhelyház parkjában gálaműsort láthat a közönség az Opera művészei és Jonas Kaufmann tenor fellépésével.

Tovább »

Film-zene koncert lesz a Margitszigeten

Filmrészletekkel kísért film-zene koncert várja a közönséget csütörtökön a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon az Óbudai Danubia Zenekar előadásában Marcello Rota vezényletével.

Tovább »

Kaposfest – Megjelent a fesztivál részletes programja

Megjelent a Kaposfest részletes programja, az augusztus 16. és 19. között zajló kulturális fesztivál fellépőinek névsora és a koncertek időrendje a www.kaposfest.com honlapon érhető el.

Tovább »

Képzőművészeti kertmozi nyílik a Balatonnál

Tíz filmvetítés, köztük egy rendhagyó premier is szerepel az augusztus 1-jén nyíló Garten 2020 kortárs képzőművészeti bázis programjában Lovason, a Balaton északi partján.

Tovább »

Kihirdették az idei Vidor Fesztivál színházi versenyprogramját

Vígjátékok, előadóest és koncert is szerepel az augusztus 21. és 29. között megrendezendő Vidor Fesztivál színházi versenyprogramjában.

Tovább »

Fényrétegek címmel nyílik meg Bullás József kiállítása az Ybl Budai Kreatív Házban

Fényrétegek címmel nyílik meg jövő kedden az Ybl Budai Kreatív Házban Bullás József kiállítása.

Tovább »

Kisvasúti nap Kemencén

20 éves a Kemencei Erdei Múzeumvasút, ezért július 25-én megrendezik a kisvasúti napot, amire a szervezők várják a vasútbarátokat.

Tovább »

Koncertdömping a Gitármánia Táborban

Meghirdetése óta rengeteg programmal bővült a 27. Gitármánia és Zenei Továbbképző Tábor. A koronavírus miatt 1 hónappal ezelőtt még úgy volt, hogy nem is rendezik meg a rendezvényt a szolnoki Tiszaligeten, mostanra viszont a legizgalmasabb kurzusokból, koncertekből, előadásokból állt össze a július 20. és 26. közötti esemény.

Tovább »

Csütörtökön kezdődik a Zenélő Budapest koncertsorozat

Csütörtökön kezdődik a Zenélő Budapest szabadtéri programsorozat, amelyen ingyenes minikoncertek várják az érdeklődőket a főváros nyolc helyszínén augusztus 27-ig.

Tovább »

Vastag Tamás a bazilika lábánál

Az Esztergomi Várszínház július 4-én elkezdi idei szezonját. A „nemzeti összetartozás évadja”, a trianoni békediktátum

Tovább »