Kezdőlap » Tag Archives: pártok

Tag Archives: pártok

Egymásnak szólogat be az ellenzék

Sokat elmond a kormányváltásért kiáltó ellenzéki pártokról, hogy látszólag együttműködésről tárgyalnak, valójában egymásnak szólnak be. Vonáék beintettek az LMP-nek egy sztrádabüfében, Gyurcsányék ugyanezt tették a Jobbikkal már jó előre, Szél Bernadett a szocialisták árnyékpolitikáját hibáztatta, neki pedig a 4-es metró császára, Demszky Gábor szólt be a partvonalon túlról.

Tovább »

Továbbra sincs megállapodás az ellenzéki összefogásról

Továbbra sincs olyan egységes ellenzéki összefogás, amilyet a hódmezővásárhelyi önkormányzati választás után kilátásba helyeztek a pártok - mondta a Médianéző igazgatója az M1 aktuális csatorna keddi műsorában.

Tovább »

Gyurcsány csapdát állított az LMP-nek és a Jobbiknak

Kiszelly Zoltán politológus szerint Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke tematizált, csapdát állított az LMP-nek és a Jobbiknak az ellenzéki egyeztetésekkel, hiszen ez a két párt "Gyurcsány Ferenccel és az ő politikájával szemben jött létre".

Tovább »

Fidesz: Miből finanszírozza Hadházy Ákos húszmilliós luxushobbiját?

A Fidesz választ vár arra, hogy Hadházy Ákos, az LMP társelnöke miből finanszírozza "luxushobbiját, magángépek vezetését".

Tovább »

Kósa Lajost egy csaló hamisítványával támadja a Magyar Nemzet

Az origo.hu hírportál szerint Kósa Lajost egy közismert csaló, Szabó Gáborné hamisítványával támadja a Magyar Nemzet, és a rendőrség csalás gyanúja miatt nyomoz az ügyben.

Tovább »

Lepaktáltak a Jobbikkal Gyurcsányék

Egyeztetett a szentesi választókerületben a Jobbik és a DK –tudta meg a Figyelő. A lap úgy tudja, több választókerületben is folynak még tárgyalások.

Tovább »

Fidesz: Ha “Soros emberei” kerülnek hatalomra, a migránsok ellátására csoportosítják át a forrásokat

A Fidesz-frakció szerint ha Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje és a többi "Soros-ember" kerül hatalomra, akkor a migránsok ellátására csoportosítják át a fejlesztési forrásokat.

Tovább »

Fidesz: Az a Jobbik beszél, amit “kilóra felvásárolt Simicska Lajos milliárdos”

"Az a Jobbik beszél, amit kilóra felvásárolt Simicska Lajos milliárdos" - így reagált a Fidesz arra, hogy a Jobbik vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettessel szemben és feljelentést tesz vesztegetés gyanújával.

Tovább »

A lengyelek sem támogatják a migránsbarát pártokat

A legfrissebb kutatások világítottak rá arra, hogy a lengyelek sem támogatják a migránsbarát és bevándorlást segítő pártokat.

Tovább »

Ők a magyar politika szégyenei

Egy egészen érdekes összeállítást készített az Origo, amiben arra keresik a választ, vajon pártjaik meddig tűrik még Hadházy Ákost és Juhász Pétert? Míg az előbbiről kiderült, hogy öreg nyugdíjas szomszédjának lakásáért mindenre képes volt, addig Juhász Péterről megtudtuk, verte az élettársát.

Tovább »