Kezdőlap » Tag Archives: Orbán Viktor

Tag Archives: Orbán Viktor

Orbán: A népesedési problémát családpolitikával kell megoldani

Orbán Viktor miniszterelnök szerint Magyarországnak olyan kormánya van, amely szerint az országot gyötrő népesedési problémát nem bevándorlással, nem migránsokkal, hanem családpolitikával kell megoldani.

Tovább »

Orbán: A “Soros-birodalmat” ki kell szorítani Magyarországról

A következő évek fontos feladatának nevezte a "Soros-féle birodalom" Magyarországról kiszorítását Orbán Viktor miniszterelnök szerdán a Komárom-Esztergom megyei Kisbéren a Híd Televíziónak adott nyilatkozatában.

Tovább »

Orbán Viktor: A kormány kiáll a magyar gazdák mellett – Videó!

Bokodon egy magyar gazdánál járt vendégségben Orbán Viktor. A miniszterelnök Facebook oldalán közzétett videójában felhívja a figyelmet arra, hogy a kormány kiáll a magyar gazdák mellett. 

Tovább »

Ezt csinálta Orbán Viktor a lyukasórán – Videó!

Orbán Viktor egy óvodában járt, ahol az ottani kisgyerekekkel ismerkedett, sőt még egy közös képet is készítettek együtt a lurkókkal.

Tovább »

Orbán: Európa megtelt, a határokat meg kell védeni

Európa megtelt, amiből az következik, hogy a kontinens határait meg kell védeni - mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden az Országházban újságírók előtt, miután tárgyalt Manfred Weberrel, az Európai Néppárt EP-frakciójának vezetőjével.

Tovább »

Orbán: nem egyszerűen választást kell nyerni, hanem az országot kell megvédeni

Nem egyszerűen egy választást kell megnyerni, hanem az országot kell megvédeni és a jövőt bebiztosítani - hangoztatta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Szerencsen.

Tovább »

Orbán Viktor: Gyuri bácsit hazaküldjük a hálózatával együtt

Ez a mi hazánk, ez a mi életünk, nincs másik, ezért küzdeni fogunk érte a végsőkig, és nem adjuk föl soha – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön az Országház előtt több százezer ember előtt megtartott március 15-i ünnepi beszédében. A Fidesz szerint sohasem vettek még részt ilyen sokan a békemeneten.

Tovább »

Soltész Miklós: A legkisebb településen élők ugyanolyan fontosak, mint a nagyvárosok lakói

Soltész Miklós szerint a legkisebb településen élők ugyanolyan fontosak a magyar kormány számára, mint a nagyvárosok lakói.

Tovább »

Csökkentheti is az ellenzék támogatottságát az összefogás

A választási kampány az utolsó szakaszába érkezett, a Fidesz "offenzívában van", a kormánypártok megnyerték az utcai küzdelmet a kampányban, hiszen a március 15-i rendezvényeken a Békemeneten több százezren voltak, míg az ellenzék pár ezer embert tudott mozgósítani. Előnyös a kormánypártok szempontjából az a "nyugodt erő", amelyet demonstrálni tudtak - mondta Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Csoport vezetője az M1 aktuális csatornának nyilatkozva.

Tovább »

Bajnai Gordonnak nézték Vona Gábort

Lassan ott tartunk, hogy annyi miniszterelnök-jelölt van, hogy Dunát lehet velük rekeszteni. Éppen ezért arra voltunk kíváncsiak, hogy egy átlagos választópolgár mennyire van tisztában a jelöltekkel, így budapestieket kérdezett a Lokál, hogy kiderüljön, vajon ők felismerik-e a meghatározó politikusokat.

Tovább »