Kezdőlap » Tag Archives: Németország

Tag Archives: Németország

Házkutatás a BMW központjában!

Házkutatást tartottak kedden a BMW német autógyártó társaság müncheni központjában és egy ausztriai telephelyén a versenytárs Volkswagen (VW) dízelbotrányához hasonló manipuláció gyanújával.

Tovább »

Lekurvázzák az ápolónőket a migránsok

Döbbenetes történtet látott napvilágot a napokban a németországi Bielefeld városából. A Nueue Westfalishe című lap szerint a helyi kórházakban úgy bánnal a migránsok az ott dolgozókkal, mint a kutyákkal, ezért egyes intézményekben önvédelmet tanítanak, másokban biztonsági szolgálat vigyáz az emberekre.

Tovább »

A migránsok miatt nő a bűnözés

Új kutatás publikált a napokban a Századvég, amely felmérése szerint a magyarok többsége arra számít, hogy egyre több olyan erőszakos bűncselekményre lehet számítani 2018-ban Európában, amelynek hátterében a migráció áll. Megnéztük, hogy a nyugat-európai országokban hogyan alakult a bűnözés növekedése a migrációnak köszönhetően.

Tovább »

A németek többsége szerint az iszlám nem része hazájuknak

A németek többsége egyetért Horst Seehofer belügyminiszterrel abban, hogy az iszlám nem tartozik hozzá Németországhoz - mutatta ki egy hétfőn ismertetett felmérés.

Tovább »

Erényöv hordására kényszerítenék a német lányokat

Vasárnap este Essen belvárosában 8: 30-kor, hét kiskorú migráns szexuálisan molesztált három fiatal lányt.

Tovább »

Sorosék német cégeken keresztül akarnak ránk nyomást gyakorolni – hangfelvétel is van!

A magyar kormány hétfőn, a tel-avivi nagykövetségen keresztül hivatalosan fogja kérni a The Jerusalem Post főszerkesztőjétől azt a hangfelvételt, amely bizonyítja, hogy a Soros-hálózat berlini szervezete azért lobbizik, hogy a német kormány magyarországi német cégeken keresztül gyakoroljon nyomást Magyarországra - jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter vasárnap Dunakeszin.

Tovább »

Meggyilkolta barátnőjét egy elutasított afgán menedékkérő

Meggyilkolta 17 éves német barátnőjét egy elutasított afgán menedékkérő Németországban - írta pénteken a Bild című német lap.

Tovább »

Allah Akbart kiabált a Merkelre támadó migráns – Videó!

Egy berlini kórház pszichiátriai osztályára utaltak egy férfit, akit rendőröknek kellett lefogni, mert megpróbált Angela Merkel kancellár közelébe férkőzni - jelentette csütörtökön a Die Welt című német lap a hírportálján.

Tovább »

Orbán Viktor levélben gratulált Angela Merkelnek

Levélben gratulált Orbán Viktor miniszterelnök Angela Merkelnek német szövetségi kancellárrá történt újbóli megválasztásához, Horst Seehofernek pedig belügyminiszteri kinevezéséhez - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Tovább »

Naponta átlagosan hét késes támadás történt Berlinben 2017-ben

Naponta átlagosan hét késes támadás történt Berlinben tavaly - írta szerdán a Berliner Morgenpost című német lap a tartományi rangú főváros kormányának adataira hivatkozva.

Tovább »