Kezdőlap » Tag Archives: közlekedés

Tag Archives: közlekedés

Óvatosabban vezessen az M5-ösön és az M6-oson, téliesek az útviszonyok

Átmenetileg még télies útviszonyokra - havas, latyakos szakaszokra - lehet számítani a gyorsforgalmi utak közül az M43-as, az M5-ös és az M6-os autópálya egyes szakaszain, valamint a Nagykanizsa-Nyíregyháza vonaltól délre a főbb és alsóbbrendű utakon hétfő reggel - közölte az Útinform a honlapján.

Tovább »

Áramszünet, hófúvás, elakadt autók és villamosok – nem kegyelmez időjárás

Hajdú-Bihar megyében 29 településen és településrészen több mint 19 ezer fogyasztónál nincs áram. A rendőrség a bűncselekmények megelőzése, az érintettek segítése érdekében a hibák elhárításáig folyamatos rendőri jelenlétet biztosít - közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtószolgálata vasárnap délelőtt az MTI-vel.

Tovább »

Megszűnt a forgalomkorlátozás az M3-as autópályán

Megszűnt a forgalomkorlátozás az M3-as autópályán - közölte az Útinform vasárnap délelőtt. Az időjárási viszonyok miatt elrendelt intézkedés a 7,5 tonnánál nehezebb járműveket érintette.

Tovább »

A debreceniek életét is megnehezíti az ónos eső, villamospótló buszok járnak

Az intenzív ónos eső miatt akadozik a villamos-közlekedés Debrecenben - közölte a DKV Debreceni Közlekedési Zrt. sajtóügyeletese szombat este az MTI-vel.

Tovább »

Lezuhant egy kisrepülő, többen meghaltak

Tíz ember - köztük gyerekek és fiatalok - vesztették életüket egy kisrepülő-szerencsétlenségben a Fülöp-szigeteki főváros, Manila közelében szombaton - közölték az illetékes hatóságok.

Tovább »

Magyar Közút: Senki ne induljon útnak a hófúvásos területeken!

A Magyar Közút arra kérte a járművezetőket, hogy a hófúvással és ónos esővel érintett területeken ne induljanak útnak.

Tovább »

Ónos esőre, hóra és hófúvásra figyelmeztet az OMSZ, ha teheti, ne induljon útnak

Országszerte esőre, ónos esőre, erős szélre, havazásra, hófúvásra figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat, a szervezet szombatra a sok eső, ónos eső, illetve a hófúvás veszélye miatt több megyére is másodfokú figyelmeztetéseket adott ki.

Tovább »

Mindenki meghalt az Irakban lezuhant harci helikopteren

Az Irakban lezuhant amerikai harci helikopteren lévő mind a hét katona életét vesztette. A jelek szerint nem érte támadás a gépet - adta hírül pénteken írásos tájékoztatóban az Egyesült Államok védelmi minisztériuma.

Tovább »

Kiemelten ellenőrzik a biztonsági övek használatát

A biztonsági öv, a biztonsági gyermekülés és a bukósisak, tehát az úgynevezett passzív biztonsági eszközök használatát ellenőrzik a rendőrök szombattól hétfőig egy országos akció keretében - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata a rendőrség honlapján.

Tovább »

Frontálisan ütközött két villamos Kölnben, sokan megsérültek

Frontálisan ütközött két villamos csütörtök este Kölnben. A balesetnek több mint negyven sérültje van, közülük egy állapota súlyos - adta hírül a rendőrség.

Tovább »