Kezdőlap » Tag Archives: bevándorlás

Tag Archives: bevándorlás

Orbán: A “Soros-birodalmat” ki kell szorítani Magyarországról

A következő évek fontos feladatának nevezte a "Soros-féle birodalom" Magyarországról kiszorítását Orbán Viktor miniszterelnök szerdán a Komárom-Esztergom megyei Kisbéren a Híd Televíziónak adott nyilatkozatában.

Tovább »

Orbán Viktor: A kormány kiáll a magyar gazdák mellett – Videó!

Bokodon egy magyar gazdánál járt vendégségben Orbán Viktor. A miniszterelnök Facebook oldalán közzétett videójában felhívja a figyelmet arra, hogy a kormány kiáll a magyar gazdák mellett. 

Tovább »

“Soros emberei” most egyszerre több fronton is lebuktak

"Soros emberei most egyszerre több fronton is lebuktak" - így reagált szerdán a Kormányzati Tájékoztatási Központ a Migration Aid nyilatkozatára.

Tovább »

Brigitte Bardot: Nem akarok több iszlamistát látni

Brigitte Bardot színésznő is megszólalt a bevándorlással kapcsolatosan aki, nem rejtette véka alá véleményét.

Tovább »

Orbán: Európa megtelt, a határokat meg kell védeni

Európa megtelt, amiből az következik, hogy a kontinens határait meg kell védeni - mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden az Országházban újságírók előtt, miután tárgyalt Manfred Weberrel, az Európai Néppárt EP-frakciójának vezetőjével.

Tovább »

Szijjártó az ENSZ Emberi Jogi Bizottságában: A biztonság mindenek előtt

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Genfben Magyarországnak a migrációról szóló kormányjelentését magyarázta és védte az ENSZ Emberi Jogi Bizottsága előtt, többször is leszögezve, hogy a legfontosabb kormányfeladat: biztosítani a biztonsághoz való jogot.

Tovább »

Több mint száz millió migráns áraszthatja el Európát

Több mint 143 millió klíma-menekült várható 2050-re a Világbank szerint.  Ebből 86 millió csak Afrikából, és az afrikai migránsok célállomása Európa lesz.  Ez a gazdasági migránsokkal együtt valóban összeroppanthatja Európát. 

Tovább »

Svédországban 55 különösen veszélyes no-go zóna van – Videó!

Hiába próbálják meg lejáratni Natalie Contessa af Sandeberget, azt a svéd–magyar nőt, aki az M1 Híradójának beszélt a stockholmi migránshelyzetről, szavait alátámasztja az a riportfilm is, amelyet egy norvég tévétársaság készített 2017-ben. A filmből kiderül, hogy az északi országban 186 no-go zóna van, közülük 55 különösen veszélyesnek tekinthető.

Tovább »

Szijjártó Péter:  Nem akarunk a félelemmel, a fenyegetettséggel együtt élni

Magyarország migrációs politikája világos: elutasítjuk az illegális bevándorlók betelepítését és ragaszkodunk hozzá, hogy kizárólag mi, magyarok dönthessük arról, kik jöhetnek be az országba és kikkel akarunk együtt élni.

Tovább »

Századvég: A magyarok értik, hogy mit jelent bevándorló országnak lenni

A Századvég Alapítvány az elmúlt hét számos bécsi migránstámadása után készült felméréseiből látszik, hogy a magyarok értik mit jelent bevándorló országnak lenni, és tisztában vannak annak veszélyeivel is - mondta el Pócza István, az alapítvány vezető kutatója az M1 aktuális csatorna pénteki műsorában.

Tovább »