Kezdőlap » Sport » Mélypontra küldte a G2-t a MAD Lions csapata

Mélypontra küldte a G2-t a MAD Lions csapata

Egész héten arra vártunk, hogy végre jöjjön valami meglepetés eredmény a BLAST Premier Fall Showdown meccseken, mindeddig azonban hiába ültünk a monitorok előtt, gyakorlatilag végig a papírforma eredmények érvényesültek.

Még az EG vs MAD Lions meccsen is, ahol bár jóval nagyobb presztízzsel bír az Evil Geniuses csapata, az őrült oroszlánok győzelmére számítani lehetett. Ugyanakkor ott már bizakodni kezdtünk, mondván ez a MAD Lions az elkövetkező napokban elkaphatja majd a nagyokat is. És tegnap el is kapták!

Pedig a G2 elleni első pálya alapján még úgy tűnt, hogy lemossák őket a szerverről. Létezik egy városi legenda, miszerint amelyik csapat Ancientöt választja pályájának, az el is veszíti azt. Ez persze nem törvényszerű, de ha megnézzük a statisztikákat, tényleg rengeteg az ilyen eset.

Ebbe szaladt bele a MAD Lions is, hiszen összesen 4 kört tudtak nyerni a pályán. A meglepetés azonban még csak ezután jött.

12 körös hátránnyal sosem jó pályát veszíteni, a MAD Lions azonban innen is fel tudott állni, még ha ehhez hosszabbítások is kellettek. Mirage-on és Overpasson is bebizonyították, hogy Ancient csak pillanatnyi megingás volt. Bár mindkét pályán azt láttuk, hogy a G2 könnyedén ki tudja őket zökkenteni, stratégiáik, gránát használatuk, csapatmunkájuk mégis sokkal eredményesebb volt, mint a G2-é.

Egy pályás hátrányból fordították meg a meccset, amivel ki is ejtették a G2-t. Aki eddig kétkedő volt a G2 gondjait illetően, aki eddig azt hitte, hogy hamar túl lesznek rajta, annak most be kellett látnia, hogy nem ez a helyzet. Bármennyire is jó formában van a MAD Lions, továbbra is inkább a másodosztályt erősítik, a G2 pedig jelenleg nem ugorja meg ezt a szintet sem.

Szinte biztos, hogy jön a játékoscsere a csapatnál, már csak az kérdéses, hogy mikor?

A G2 és a MAD Lions összecsapásának (1:2) pontos eredményei

  • Ancient 16:4 a G2 javára
  • Mirage 19:16 a MAD Lions javára
  • Inferno 19:17 a MAD Lions javára

Az oroszlánok tehát ma már a továbbjutást érő helyért játszanak majd, ellenfelük pedig a Liquid csapata lesz. Az észak-amerikai ötös továbbra is keresi az utat, az igazán magabiztos játékukat. A Virtus.pro elleni meccsükön is sok volt a hiba, sok bakit engedtek maguknak, amit a VP nem is félt kihasználni.
A győzelmet azonban nem tudták magukhoz ragadni. Egy pályát tudtak csak elorozni a Liquidtől, a továbbjutás már nem sikerült számukra.

A Virtus.pro és a Liquid összecsapásának (1:2) pontos eredményei

  • Inferno 16:14 a Liquid javára
  • Vertigo 16:9 a VP javára
  • Overpass 16:12 a Liquid javára

Ezzel el is érkeztünk a 2021-es BLAST Premier Fall Showdown szakaszának utolsó napjához. Mivel a top 2 csapat jut tovább, itt nincs döntő, csak az elődöntőket játszák le a csapatok. Az egyik oldalon a Heroic és az OG, míg a másikon a MAD Lions és a Liquid van játékban.

Délután kezdődnek az elődöntők, estére pedig már a két továbbjutó alakulat is meglesz:

  • 15:30 - Heroic vs OG
  • 18:30 - MAD Lions vs Liquid
Teljes cikk a forrás oldalon
x

Check Also

Népszavazás a menekültkvótáról

2016. október 2-án a kormány kezdeményezésére népszavazás lesz az európai ...

Akkora a hiány magyar szakmunkásból, hogy már az oktatásba is külföldieket hoznának

Ráadásul a magyar építőipar hatékonysága is nagyon alacsony, így hiába van jelen 40 ezer külföldi szakmunkás, még ez sem elég.

Hatalmas leleplezés: a G7 országaiban a pénzmosás legjobb terepe az ingatlan Hatalmas leleplezés: a G7 országaiban a pénzmosás legjobb terepe az ingatlan

A világ vezető gazdasági országai, főleg az Egyesült Államok továbbra is kitűnő terep arra, hogy a törvénytelen úton szerzett pénzeket kifehérítsék. Az amerikaiakon kívül rengeteg külföldi, köztük kelet-európai forgatja be pénzét lakásokba, újabban üzleti ingatlanokba is a G7 országaiban. Az így átmosott pénz becsült értéke a hét országban 750-2000 milliárd dollár volt 2020-ban. 

A Kékesen és Sopronban is havazott, holnap is kifehéredhet a táj

Újabb mediterrán ciklon hoz csapadékot. Az eső mind több helyen vált át havazásba.

Napi balfék: Márki-Zay Péter megszólítja az embereket

Sötétben tartott, trágyával etetett gombák.

Nagyon gyanús, hogy megérkezett az omikron variáns Németországba

Még várnak a megerősítésre, de nagyon erős a gyanú. The post Nagyon gyanús, hogy megérkezett az omikron variáns Németországba first appeared on 24.hu.