Kezdőlap » Sport » Harmadszor lett Quique Sánchez Flores a madridi focicsapat edzője

Harmadszor lett Quique Sánchez Flores a madridi focicsapat edzője

A spanyol labdarúgó-bajnokságban sereghajtó Getafe harmadszor nevezte ki vezetőedzőjének Quique Sánchez Florest. Ángel Torres klubelnök szerdán elmondta, az 56 éves szakember megbízatása jövő nyárig szól.

Sánchez Flores 2004 nyarán először lett vezetőedző a Getafénál, amelytől egy év után a Valenciához távozott, majd dolgozott az Atlético Madridnál, illetve az Egyesült Arab Emírségekben is, mielőtt 2015 januárjában rövid időre visszatért a Getaféhoz. Azt követően volt a kínai Sanghaj Senhua, az Espanyol, illetve két alkalommal a Watford szakvezetője, közel két éve azonban nem volt csapata.

A Getafe harmadszor nevezte ki vezetőedzőjének Quique Sánchez FlorestForrás: NurPhoto/Miquel Llop/NurPhoto/Miquel Llop

Elődje, a hétfőn menesztett José Miguel González - sportági nevén Míchel - vezetésével rendkívül gyengén szerepelt a gárda: nyolc mérkőzésen szerzett három góljával mindössze egy pontot gyűjtött.

Sánchez Flores jövő szombaton irányíthatja először régi-új csapatát, a Getafe a 9. fordulóban a szintén nyeretlen Levante vendége lesz.

Teljes cikk a forrás oldalon
x

Check Also

Népszavazás a menekültkvótáról

2016. október 2-án a kormány kezdeményezésére népszavazás lesz az európai ...

Már kérhető a külképviseleti névjegyzékbe vétele annak, aki külföldről szavazna

A koronavírus-járvány miatt van arra némi esély, hogy egyes külképviseleteken, így például Kínában a magyar állampolgárok nem tudnak majd szavazni.

Egy amerikai iskola kitiltotta a Pulitzer-díjas holokauszt-képregényt, mert káromkodnak benne

És mert lerajzoltak benne egy meztelen egeret. A Maus szerzője a döntést „demensnek” nevezte.

Pegasus-ügy: A Fővárosi Választási Bizottság tagját, Vértesy Lászlót is megfigyelhették

A Nemzeti Közszolgálati Egyetemen is tanító jogász két telefonszáma is szerepel abban a kiszivárgott adatbázisban, amely a Pegasus különböző ügyfelei által kiválasztott célpontokat tartalmazza - írta meg a Direkt36.

Oberfrank Pál a holnapi PódiumON vendége

Meg kell próbálni a legemberibb hangon és a legnagyobb szeretettel ...

Gulyás Gergely a holokausztról: A gyilkosokat meg kell nevezni!

Akiket a vészkorszak idején üldöztek, megkínoztak és meggyilkoltak zsidóságuk miatt, hozzánk tartoztak, a magyar nemzet részei voltak és nagyon sokat tettek hozzá Magyarország életéhez - mondta a miniszter.