Kezdőlap » Kultúra » “Muszáj most már mondani” – Cserhalmi György a vendég Bárdos András új műsorában – ma este a hvg360.hu-n

“Muszáj most már mondani” – Cserhalmi György a vendég Bárdos András új műsorában – ma este a hvg360.hu-n

Ma este a hvg360-on látható lesz Bárdos András és Cserhalmi György beszélgetése A kérdés friss adásában. A műsorvezető az MMA-beszédhez vezető útról, valamint az aranydiploma-meghívó elmaradásáról is faggatja a színművészt.

"Isten ne adja, hogy ebben a hazában újra bizonyítani kelljen, hogy ki a jó hazafi" - hangzott el néhány hete az Magyar Művészeti Akadémián elmondott beszédben. De nemcsak ezzel került a figyelem középpontjába Cserhalmi György, hanem azzal a hírrel is, hogy a Színház- és Filmművészeti Egyetem múlt heti aranydiploma-ünnepségére, melyen 1971-ben végzett növendékként helye lett volna, nem hívták meg.

Ez utóbbi véletlen lenne, vagy kicsinyes bosszú? Erről is beszélget a színművésszel Bárdos András új műsorának - a HVG360-on és a hvg.hu-n ma, kedd este látható - friss adásában, de szóba kerül, hogy mikor telt be a pohár és a kiábrándultság milyen stációin ment keresztül Cserhalmi.

Beszél a Nemzeti Színházról, a prolizálásról, Demeter Szilárdról, Jancsó Miklós utolsó üzenetéről és a legnagyobb ellenfeléről, ami semmiképp sem a politika, vagy a rosszakarók, hanem a betegség.

Teljes cikk a forrás oldalon
x

Check Also

Népszavazás a menekültkvótáról

2016. október 2-án a kormány kezdeményezésére népszavazás lesz az európai ...

Elraboltak tizenhét amerikai misszionáriust és családtagjaikat Haitin

Egy buszról hurcolták el őket. The post Elraboltak tizenhét amerikai misszionáriust és családtagjaikat Haitin first appeared on 24.hu.

Káros és szembemegy Orbán Viktor „zöld” nyilatkozataival a belengetett reptérfejlesztési stratégia Káros és szembe megy Orbán Viktor „zöld” nyilatkozataival a belengetett reptérfejlesztési stratégia

Több sebből vérzik az az elképzelés, hogy felpörgessék a vidéki légikikötők forgalmát. Az áruforgalmat inkább vasútra kellene terelni a szakértők szerint, a jóval nagyobb utasforgalomhoz több és jobb helyi turisztikai szolgáltatások szükségesek.

Tizenhét amerikai misszionáriusokat hurcoltak el Haitin

Az elhurcolt emberek között gyerekek is vannak.

Elsüllyedt egy szállodahajó Brazíliában

Legkevesebb hatan meghaltak a Paraguay-folyón. The post Elsüllyedt egy szállodahajó Brazíliában first appeared on 24.hu.

Az olaszokat verő 17 éves csodagyerek úgy focizik, mintha a saját kertjében játszana

Gavi szinte még be sem mutatkozott a Barcelonában, de a ...