Kezdőlap » Kultúra » Még kitart a nyár, még kitart a Park

Még kitart a nyár, még kitart a Park

Október első napján, pénteken a Brains ígér meglepetéseket és vendégeket a Park látogatóinak: az esemény beharangozójában a fiúk arra emlékeztetnek, hogy a 2000-es évek elején volt a törtzenei élet Aranykora.

„A Golden Era nem csupán egy jól hangzó szlogen. Sokan emlékezhetünk rá, mikor még klubról, klubra vonulhattunk az éjszakában és egymást érték a törtzenei estek, ahol igazán újszerű előremutató zenékkel találkozhattunk. Aranykorát élte a drum & bass műfaj és úgy egyáltalán az egész underground”. Október 1-én ezt az időszakot idézik fel a srácok, sok saját dallal és néhány külföldi személyes kedvencükkel. Ezen a koncerten hosszú idő után ismét egy nemzetközi vendég erősíti a zenekar csapatát Dynamite MC személyében, aki - a mellett, hogy néhány éve közös dalt dobott ki a BRAINS-el ‘Born to win’ címmel - az elmúlt 25 évben MC-ként támogatta már a teljes angol elektronikus zenei színteret Roni Size-tól Dj Fresh-ig. A koncert előtt pedig ki más melegíthetne be az estére, mint Magyarország két legikonikusabb DJ párosa, a legendás Tilos Rádió alapítói, a kultikus Rewind klubbest házigazdái, DJ CADIK és DJ MANGO.

Pénteken lesz az idei utolsó, szezonzáró Necc Party is: a nagy hideg beköszönte előtt most utoljára szabad téren az ország legnagyobb házibulija várja a táncos lábúakat!

Szombaton, október 2-án a Scooter tartja a Parkban idei egyetlen budapesti koncertjét, s mint ilyen, természetesen kihagyhatatlannak számít mindenkinek, aki szeretné happy hardcore ütemekkel megrengetni a táncteret...

Jegyek még kaphatóak a bulikra, aki pedig partizni szeretne, ne felejtse otthon a védettségi igazolványát – szükség lesz rá a belépéskor...

Teljes cikk a forrás oldalon
x

Check Also

Népszavazás a menekültkvótáról

2016. október 2-án a kormány kezdeményezésére népszavazás lesz az európai ...

Harmadszorra is beoltották Orbán Viktort

A magyar kormányfő a Facebook-oldalára feltöltött rövidke videóval tudatta, hogy ...

Traumanóták: az egyiptomi zenekar, amely segít a nőknek a tabuk leküzdésében

Nőgyűlölet, gyermekházasság és női nemi szervek megcsonkítása: nem azok a ...

Salát Gergely (Vasarnap.hu): Világháborúval fenyegethet Tajvan megszállása

Ukrajnáért senki sem kockáztatna meg egy harmadik világháborút. Tajvanért igen. ...

Orbán Viktor megkapta a harmadik oltást – videó

Három a magyar igazság - írta a miniszterelnök.

Minden eddiginél többen szavaztak az előválasztás utolsó napján

Több mint 118 ezren voksoltak szombaton az ellenzék miniszterelnök-jelöltjére, az előválasztás második fordulójában így összesen 662 ezren vettek részt.