Kezdőlap » Kultúra » Gyurcsány egy kiszivárgott felvételen beszél az előválasztási leállásról a Darázsfészek álhíradójában

Gyurcsány egy kiszivárgott felvételen beszél az előválasztási leállásról a Darázsfészek álhíradójában

Mint ismeretes, a múlt héten leállt az "Összefogás előválasztás" teljes rendszere. Bagi Iván álhíradójából kiderül, hogy az állítólagos technikai problémát egy kínai támadás okozhatta. Ám ez még nem minden!

Az esetről a mai napon egy titkos felvétel is kiszivárgott, amin Gyurcsány Ferenc a jelöltjeinek beszél arról, hogy szerinte a baloldal még arra sem képes, hogy egy előválasztást tisztességesen megszervezzen, pedig tengernyi pénzt költöttek el arra. De emellett szót ejt Jakab Péter parlamenti bohóckodásairól is a baloldal főnöke. Érdemes meghallgatnia Bagi Iván paródiájának vágatlan felvételét az alábbi videóban:

Teljes cikk a forrás oldalon
x

Check Also

Népszavazás a menekültkvótáról

2016. október 2-án a kormány kezdeményezésére népszavazás lesz az európai ...

Elraboltak tizenhét amerikai misszionáriust és családtagjaikat Haitin

Egy buszról hurcolták el őket. The post Elraboltak tizenhét amerikai misszionáriust és családtagjaikat Haitin first appeared on 24.hu.

Káros és szembemegy Orbán Viktor „zöld” nyilatkozataival a belengetett reptérfejlesztési stratégia Káros és szembe megy Orbán Viktor „zöld” nyilatkozataival a belengetett reptérfejlesztési stratégia

Több sebből vérzik az az elképzelés, hogy felpörgessék a vidéki légikikötők forgalmát. Az áruforgalmat inkább vasútra kellene terelni a szakértők szerint, a jóval nagyobb utasforgalomhoz több és jobb helyi turisztikai szolgáltatások szükségesek.

Tizenhét amerikai misszionáriusokat hurcoltak el Haitin

Az elhurcolt emberek között gyerekek is vannak.

Elsüllyedt egy szállodahajó Brazíliában

Legkevesebb hatan meghaltak a Paraguay-folyón. The post Elsüllyedt egy szállodahajó Brazíliában first appeared on 24.hu.

Az olaszokat verő 17 éves csodagyerek úgy focizik, mintha a saját kertjében játszana

Gavi szinte még be sem mutatkozott a Barcelonában, de a ...