Kezdőlap » Belföld » Két épülettűzhöz is riasztották hajnalban a tűzoltókat

Két épülettűzhöz is riasztották hajnalban a tűzoltókat

A Zala megyei Hahóton és Jászberény külterületén volt dolguk a tűzoltóknak.

Tűz ütött ki egy családi házban a Zala megyei Hahóton, a Zrínyi Miklós utcában. Teljes terjedelmében égett a mintegy nyolcvan négyzetméter alapterületű épület, amikor a nagykanizsai, a zalaegerszegi és a pacsai hivatásos, valamint a gelsei önkéntes tűzoltók a helyszínre érkeztek. Az egységek rövid időn belül eloltották a lángokat. 

Kigyulladt egy mintegy húsz négyzetméteres ház és a hozzá csatlakozó melléképület Jászberény külterületén. Teljes terjedelmében égett az ingatlan, és kigyulladt két fóliasátor is. A tűzesethez a jászberényi és a nagykátai hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egységek elfojtották a lángokat. A tűzben egy gázpalack is felrobbant.

Teljes cikk a forrás oldalon
x

Check Also

Népszavazás a menekültkvótáról

2016. október 2-án a kormány kezdeményezésére népszavazás lesz az európai ...

A lengyel kormányfő bírálta a német kancellárt, amiért tárgyalt Lukasenkával

Mateusz Morawiecki szerint Merkel ezzel legitimálta a belarusz rezsimet, miközben ...

Akkora a hiány magyar szakmunkásból, hogy már az oktatásba is külföldieket hoznának

Ráadásul a magyar építőipar hatékonysága is nagyon alacsony, így hiába van jelen 40 ezer külföldi szakmunkás, még ez sem elég.

Hatalmas leleplezés: a G7 országaiban a pénzmosás legjobb terepe az ingatlan Hatalmas leleplezés: a G7 országaiban a pénzmosás legjobb terepe az ingatlan

A világ vezető gazdasági országai, főleg az Egyesült Államok továbbra is kitűnő terep arra, hogy a törvénytelen úton szerzett pénzeket kifehérítsék. Az amerikaiakon kívül rengeteg külföldi, köztük kelet-európai forgatja be pénzét lakásokba, újabban üzleti ingatlanokba is a G7 országaiban. Az így átmosott pénz becsült értéke a hét országban 750-2000 milliárd dollár volt 2020-ban. 

Nagyon gyanús, hogy megérkezett az omikron variáns Németországba

Még várnak a megerősítésre, de nagyon erős a gyanú. The post Nagyon gyanús, hogy megérkezett az omikron variáns Németországba first appeared on 24.hu.

Lewandowski megmutatta, hogy bárhonnan tud zseniális gólokat lőni – videó

A Bayern München labdarúgócsapatának legnagyobb sztárja, az Aranylabdára is esélyes ...