Kezdőlap » Belföld » Tagadja tettét a 16 éves lányt elcsaló és megerőszakoló miskolci férfi, 18 évet kaphat

Tagadja tettét a 16 éves lányt elcsaló és megerőszakoló miskolci férfi, 18 évet kaphat

Vádat emelt a Miskolci Járási Ügyészség azzal a 47 éves férfival szemben, aki kés szegezett egy 16 éves lány nyakához Miskolcon, hogy megerőszakolhassa.

Jogg Zsolt, a Borsod Megyei Főügyészség szóvivője megkeresésünkre azt közölte, hogy 18 év fegyházat, és tíz év közügyektől eltiltást kértek a terheltre arra az esetre, ha már az előkészületi ülésen beismeri a bűnösségét és lemond a tárgyaláshoz való jogáról is. Az indítvány azonban azt is tartalmazza, hogy a férfit feltételesen se bocsáthassák szabadságra.

Hozzátette, a jelenleg is letartóztatásban lévő, többszörös visszaeső férfi tagadta a bűnösségét a nyomozati szakban. A szóvivő tájékoztatása szerint a férfi már korábbról ismerte a tinilányt. Az egyik tavaly májusi este találkozóra hívta azzal az ürüggyel, hogy mutat neki egy olyan házat, ahová a fiatal nő az élettársával beköltözhetne.

A fiatalt egy külvárosi elhagyatott bokros részre csalta, amikor a lány rájött arra, hogy itt nem lesz lakhatásul szolgáló ház, és el akart menni. Ekkor viszont a férfi elé állt, majd elővett a zsebéből egy 12 cm hosszúságú kést, azt a nő nyakához tartotta, és közölte vele, hogy nem szólhat senkinek, ne sikítozzon, azt kell csinálnia, amit mond neki, különben elvágja a torkát. Azzal is fenyegetőzött, hogy neki egyébként semmi sem számít, mert 30 éves börtönbüntetéséből szabadult.

Az elkövető ezután levette a kabátját, illetőleg a nővel is levetette, a ruhadarabokat a földre terítette és felszólította a lányt, hogy feküdjön rájuk, majd levetkőzött, a tiniről is lehúzta a ruhákat, ezután szexuális cselekményt követett el rajta. Ezután a visszafelé úton kísérte a lányt, és közölte vele, hogy a történteket nem mondhatja el az élettársának, és a rendőrségen sem tehet feljelentést, mert különben megöli.

Az ügyészség 18 év fegyházat kért a támadóra azzal, hogy nem bocsátható feltételes szabadságra.

Teljes cikk a forrás oldalon
x

Check Also

Népszavazás a menekültkvótáról

2016. október 2-án a kormány kezdeményezésére népszavazás lesz az európai ...

Nagy Ádám: Sokkolta a csapatot Eriksen esete

Éppen véget ért a délutáni edzésünk, amikor az első hírek ...

Tehenek sebesítettek meg egy hegyi futót Ausztriában

A férfit súlyos arcsérülésekkel szállították kórházba. The post Tehenek sebesítettek meg egy hegyi futót Ausztriában first appeared on 24.hu.

Órákon belül kiderül, leváltják-e Netanjahut Izraelben

Nyolcpárti koalíció buktatná meg a tizenkét éve regnáló miniszterelnököt. Benjamin ...

A Nagykörút közelében állhatott volna a világ legnagyobb zsinagógája

A tervek végül pénzhiány miatt nem váltak valósággá. A kijelölt telkét ma a Pesti Központi Kerületi Bíróság foglalja el. The post A Nagykörút közelében állhatott volna a világ legnagyobb zsinagógája first appeared on 24.hu.

Csak letérdeltek a horvátok is

Anglia nyerte a labdarúgó Európa-bajnokság első rangadóját. Gareth Southgate együttese ...