Kezdőlap » Belföld » Méretvita: Szabó Tímea szerint a legnagyobb különbség, hogy Karácsony Gergely bocsánatot kért

Méretvita: Szabó Tímea szerint a legnagyobb különbség, hogy Karácsony Gergely bocsánatot kért

A Párbeszéd frakcióvezetője, társelnöke várja a kormánypárti politikusok, újságírók sűrű bocsánatkérését.

Szabó Tímea eddig nem akart hozzászólni „a kövér-sovány-magas-alacsony vitához”, pitiánernek tartja, amit a kormánypárti politikusok művelnek, amióta a főpolgármester lekövérezte Orbán Viktort. Szerinte Karácsony Gergely bocsánatkérése már több helyen jelent meg, mint maga az interjú. Mivel ennek dacára a kormánypárti képviselők még mindig azzal foglalkoznak, hogy Karácsony

most-aztán-megmutatta-az-igazi-énjét, és »senkit-nem-minősítünk-a-külseje-alapján«,

úgy döntött, mégis szóvátesz nekik néhány dolgot a Facebook-oldalán.

A balliberális férfiak »alacsonyak«, »gyengék«, »kövérek«, »hisztérikusak« és a »pszichéjük sincs rendben«.

A Párbeszéd társelnöke idézte Gazdag István cikkét a februári  Demokratából, emlékeztetett rá, hogy a kormánypárti hetilap főszerkesztője, Bencsik András decemberben Bayer Zsolt tévéműsorában azt mondta rá, „amilyen ronda, olyan gonosz”.

Gazdag ezt „tudományosan” levezette és kiterjesztette a balliberális oldal politikusaira, szavazóira, nem fukarkodva eposzi jelzőkkel, kövérek, kevésbé intelligensek, potyalesők.

…tudományos tényszerűséggel leszögezhető, hogy a balliberális oldal nő politikusai és női szavazói … kevésbé nőiesek politikai riválisaiknál, férfi társaik pedig rosszabb megjelenésűek, férfi szavazóik alacsonyabbak, gyöngébb fizikumúak és fiatal nő társaikhoz hasonlóan potyalesőbbek, általánosságban is kevésbé boldogok és kevésbé elégedettek a szexuális életükkel, sikertelenebbek a párkeresésben, kevésbé egészségesek, kevésbé intelligensek, viszont kövérebbek és hisztérikusabbak, ráadásul a pszichéjük sincs teljesen rendben. Így minden okuk megvan rá, hogy gonoszak is legyenek. Az ellenkezője lenne meglepő. Bencsik András tehát fején találta a szöget, amint azt a tudomány egyértelműen bebizonyította.

Szabó Tímea a testszégyenítést hirtelen elítélő kormánypárti képviselőknek azt üzente, hónapok óta több millióan várnak bocsánatkérést, hiszen éppen Süli János miniszter írta a Karácsony-interjú után:

Azt gondolom, hogy egy normális világban senki nem engedhetné meg magának, hogy a külseje alapján nyilvánosan minősítsen másokat.

Ha már így, akkor Szabó Tímea személyesen is várja Bencsik András és a többi fideszes megmondóember (Dömötör Csaba, Hollik István, Süli János, Tállai András) sűrű elnézéseit is, de hiába.

Az akkor is elmaradt, amikor tavaly a Magyar Nemzetben a Zummer Fülöp álnéven író Szikszai Péter azt írta róla, egy kullancs DNS-éből hozták létre, és ő a háttérhatalom biológiai fegyvere. A személyiségi jogi pert első fokon megnyerte Szikszai ellen, a büntetőügy még folyamatban van, de egy bíróság már kimondta: így nem beszélünk egy másik emberről, ez színtiszta náci beszéd.

Ezt kimondani csak a Fidesz és a kormánypárti propagandisták nem hajlandóak.

Szabó Tímea szerint a kettős mérce miatt a fideszeseknek nagyon gyorsan be kellene fejezniük hiteltelen hadjáratukat Karácsony Gergely ellen, mert még saját szavazóik sem hisznek nekik.

Teljes cikk a forrás oldalon
x

Check Also

Népszavazás a menekültkvótáról

2016. október 2-án a kormány kezdeményezésére népszavazás lesz az európai ...

Putyin a csúcstalálkozóról: Helyre kell állítani a személyes kapcsolatokat Bidennel

Az orosz elnök a vörös vonal átlépésének tekintené Ukrajna felvételét ...

Lukaku az öltözőben sírt, majd megrendülve beszélt Eriksenről

Romelu Lukaku már a pályáról is üzent a Dánia–Finnország Európa-bajnoki ...

Anglia–Horvátország – ÉLŐ

Az angol válogatott az idén még nem hibázott, három vb-selejtezőjét ...

Bognár György megbánta az M4 Sport stúdiójában mondott szavait

Amint arról beszámoltunk, szombaton a Dánia–Finnország Európa-bajnoki csoportmérkőzésen a dánok ...

Bognár György (Facebook): Elnézést kérek

A történtek rám is sokkolóan hatottak, ezért szerettem volna, hogy ...