Kezdőlap » Sport » 47 éves rekordot döntött meg az NBA egyik legnagyobb sztárja

47 éves rekordot döntött meg az NBA egyik legnagyobb sztárja

Az NBA-ben szereplő Washington Wizards sztárkosarasa, Russell Westbrook karrierje 182. tripla-dupláját érte el, így egy 47 éve tartó rekordot adott át a múltnak.

A dán B.T. megírta, hogy a 32 éves irányító az Atlanta Hawks elleni meccsen érte el a szenzációs mérföldkövet, és immár 182 tripla-duplánál tart, átadva a múltnak a korábbi csúcstartó, Oscar Robertson rekordját, aki 181 alkalommal ért el hasonló teljesítményt.

A kosárlabdában tripla-duplát akkor lehet elérni, ha egy játékos három kategóriában (dobott pontok, gólpasszok, lepattanók, blokkok, labdaszerzések) is kétszámjegyű értéket produkál. 

Az aktív kosarasok közül Westbrookot a Los Angeles Lakers sztárja, LeBron James követi (99), míg a harmadik helyen a Brooklyn Nets irányítója, James Harden (58) áll ebben a mutatóban az NBA-ben. 

Russell Westbrook évek óta az NBA legjobbjai közé tartozik, eddig kilenc alkalommal választották be az All-Star csapatba, míg a 2016/2017-es idényben a liga MVP-je (legértékesebb játékosa) lett.

Teljes cikk a forrás oldalon
x

Check Also

Népszavazás a menekültkvótáról

2016. október 2-án a kormány kezdeményezésére népszavazás lesz az európai ...

LMP: Tisztázza a kormány a paksi bővítés körül felmerült problémákat!

Keresztes László Lóránt frakcióvezető szerint az új blokkok tervezett helyszíne ...

Újabb jó hírt kaptak a Balkánra készülődők

Már nemcsak negatív PCR-teszttel, hanem akár antitestteszttel, vakcinaigazolással vagy a koronavírus-fertőzésből történő felgyógyulást igazoló dokumentummal is beléphetnek külföldiek Bosznia-Hercegovinába.

II. Erzsébet királynőnek nincs szüksége késre, karddal is megoldja a tortaszeletelést

Igazán ünnepi megoldás.

Tóthék az MSZP-ben: az egyiknek sikerült, a másiknak megmondták, ne próbálkozzon

Csalódottan jelentette be a XV. kerület alpolgármestere, hogy pártja visszaléptette. The post Tóthék az MSZP-ben: az egyiknek sikerült, a másiknak megmondták, ne próbálkozzon first appeared on 24.hu.

A szalagkorláton állt meg egy autó az M31-es úton

A balesetben nem sérült meg senki.