Kezdőlap » Belföld » Baxter Hugó Péter (Kontra): FeGyőr a Partizánban: a bután nézés világcsúcskísérlete

Baxter Hugó Péter (Kontra): FeGyőr a Partizánban: a bután nézés világcsúcskísérlete

Az interjúból kiderült, Bandira egy elhagyatott cinkotai buszmegálló üzemeltetési feladatait sem szívesen bíznánk.

„Gulyás Marxci partizános trófea-gyűjteményéből úgy hiányzott FeGyőr Bandi, mint Jakab Péternek egy kiadós orbánozással töltött plenáris ülés után a technokolos-párizsis zsömle.

A belpolitikára fogékony belpesti éttermiség számára készülő, általában igényes riport sorozat talán eddig legjobban várt része a Godzilla vs. King Kong filmben látható titánok összecsapásával kecsegtetett. A szűk egy órára vágott beszélgetés azonban semmi valódi újdonságot nem hozott, sem a Partizán politikai hovatartozásáról, sem FeGyőr alkalmasságáról és felkészültségéről. A két szakállas, fejnehéz, légiesen karcsú balos forradalmár eszmecseréje azonban mégis szórakoztató, de egyben tanulságos időtöltést kínál.

Bátran ajánljuk megtekintésre mindazoknak, akik még bizonytalanok abban, hogy a Momentum miniszterelnökjelölt-jelöltje bármilyen vezető beosztásra alkalmas-e, amely nagyobb felelősséget jelent, mint egy román falusi iskolaújság főszerkesztősége.

Spoiler!!!! Nem.

Gulyás Márton politikai hovatartozásra való tekintet nélkül törekszik interjúalanyaival szigorúan, de méltányosan bánni. Múltbeli viselt dolgaikkal való szembesítés által kellemetlen helyzeteket teremt, ugyanakkor nagyon ritkán érezhető mind a tudatos lejáratás, mind az elvtelen alákérdezés szándéka. Egy-egy Partizán interjú végén – a műsorvezető által tartott tükrön keresztül – de mégis kaphatunk egy összetett, árnyalt képet az interjúalany motivációjáról, gondolkodásmódjáról, a múlt és a jelen közötti ellentmondásokhoz való viszonyáról.

FeGyőr esetében is nagyon hasonlóan alakult ez azzal a különbséggel, hogy nem tudjuk eldönteni, szerető szigorral jó útra igyekszik-e téríteni megtévedt elvtársát, vagy a következetlen gyávasággal és felkészületlenséggel való szembeállításon keresztül törekszik a nézők figyelmét felhívni. A két kellemetlen stílusú, girhes véleményvezér közül még mindig Marci a hitelesebb mocskos kommunista képviselője a baloldali rendszerkritikus ellenzéknek. Ha ez utóbbi volt a cél, gratulálunk, Bandira egy elhagyatott cinkotai buszmegálló üzemeltetési feladatait sem szívesen bíznánk.”

Teljes cikk a forrás oldalon
x

Check Also

Népszavazás a menekültkvótáról

2016. október 2-án a kormány kezdeményezésére népszavazás lesz az európai ...

Ronaldo a Ferrarinál parádézott és vásárolt a Juve fiaskója után

Vasárnap nagy pofonba szaladt bele a Juventus labdarúgócsapata, hazai pályán ...

A 12-15 éves amerikaiak is megkaphatják az oltást

Engedélyezte a 12-15 év közötti gyerekek beoltását a koronavírus elleni, ...

NAV: A személyi jövedelemadó bevallási tervezetet érdemes átnézni

Újabb 200 ezer adag Szputnyik V vakcina érkezett hajnalban Magyarországra ...

Tagadja tettét a 16 éves lányt elcsaló és megerőszakoló miskolci férfi, 18 évet kaphat

A 47 éves férfi kést szegezett a lány torkához hogy megerőszakolhassa. The post Tagadja tettét a 16 éves lányt elcsaló és megerőszakoló miskolci férfi, 18 évet kaphat first appeared on 24.hu.

Méretvita: Szabó Tímea szerint a legnagyobb különbség, hogy Karácsony Gergely bocsánatot kért

A Párbeszéd frakcióvezetője, társelnöke várja a kormánypárti politikusok, újságírók sűrű bocsánatkérését. The post Méretvita: Szabó Tímea szerint a legnagyobb különbség, hogy Karácsony Gergely bocsánatot kért first appeared on 24.hu.