Kezdőlap » Belföld » Orbán Viktor: Az életvédelem szempontja az első

Orbán Viktor: Az életvédelem szempontja az első

Egyeztetés a gazdasági kamarával az újraindításról // Consultation with the Chamber of Industry on the restart - tette közzé Orbán Viktor.

Amíg minden 65 év feletti, oltásra regisztrál honfitárs meg nem kapta legalább az első oltását, addig a nyitás nem jöhet szóba, mert ők közvetlen veszélynek vannak kitéve.

Azzal kapcsolatban, hogy pontosan mikről tárgyal holnap a kormány, tekintsék meg a miniszterelnök teljes videóját:

Éljen a magyar-lengyel barátság// Niech żyje przyjaźń węgiersko-polska! - olvasható Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-bejegyzésében.

A családoknak kell a legerősebbnek lenniük // Families need to be the strongest - olvasható Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-oldalán.

Orbán Viktor a Facebook-ra feltöltött videójában arra kérte a családszervezetek képviselőit, hogy gyűjtsék össze a poszt-covid időszakra vonatkozó javaslataikat, amelyek tartalmazzák, hogy mit kell majd másképp csinálni a megszokotthoz képest.

Orbán Viktor azt is elmondta: addig nem tud kinyitni az ország, amíg nincs beoltva minden 65 év feletti regisztrált idős ember.

Mire ez megtörténik, ki kell dolgozni a tervet a nyitás utáni időszakra.

Orbán Viktor jövő kedden Üzbegisztánban tárgyal

Üzbegisztánba utazik hivatalos látogatásra Orbán Viktor miniszterelnök március 30-án - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

Mint mondta: Orbán Viktor Taskentben megbeszélést folytat Savkat Mirzijojev államfővel a kétoldalú kapcsolatok fejlesztésének lehetőségeiről, de az aktuális világpolitikai kérdések is szóba kerülnek, mindenekelőtt a koronavírus-járvány elleni küzdelem és a válságból való kilábalás lehetőségei.

A magyar miniszterelnököt egy üzletember-delegáció is elkíséri Üzbegisztánba, melynek tagjai konkrét gazdasági, kereskedelmi kapcsolatok lehetőségét keresik üzbég partnereikkel.

A sajtófőnök hozzátette: a tervek szerint Orbán Viktor másnap Turkesztánba utazott volna tovább a Türk Tanács soron következő ülésére, de a kazah szervezők úgy döntöttek, hogy a járványhelyzetre való tekintettel a csúcstalálkozót online, videokonferencia formájában tartják meg március 31-én.

HírTV, MTI, Facebook,

Teljes cikk a forrás oldalon
x

Check Also

Népszavazás a menekültkvótáról

2016. október 2-án a kormány kezdeményezésére népszavazás lesz az európai ...

Elraboltak tizenhét amerikai misszionáriust és családtagjaikat Haitin

Egy buszról hurcolták el őket. The post Elraboltak tizenhét amerikai misszionáriust és családtagjaikat Haitin first appeared on 24.hu.

Káros és szembemegy Orbán Viktor „zöld” nyilatkozataival a belengetett reptérfejlesztési stratégia Káros és szembe megy Orbán Viktor „zöld” nyilatkozataival a belengetett reptérfejlesztési stratégia

Több sebből vérzik az az elképzelés, hogy felpörgessék a vidéki légikikötők forgalmát. Az áruforgalmat inkább vasútra kellene terelni a szakértők szerint, a jóval nagyobb utasforgalomhoz több és jobb helyi turisztikai szolgáltatások szükségesek.

Tizenhét amerikai misszionáriusokat hurcoltak el Haitin

Az elhurcolt emberek között gyerekek is vannak.

Ezrek tüntettek Svájcban a járványügyi intézkedések ellen

2021. október 17., vasárnap 06:46 | MTI A Keystone-SDA svájci ...

Elsüllyedt egy szállodahajó Brazíliában

Legkevesebb hatan meghaltak a Paraguay-folyón. The post Elsüllyedt egy szállodahajó Brazíliában first appeared on 24.hu.