Kezdőlap » Sport » Mahé nem talált az üres kapuba, oda a Veszprém veretlensége

Mahé nem talált az üres kapuba, oda a Veszprém veretlensége

Alaposan visszavágott az Aalborg a múlt heti hazai vereségért, és 32-30-ra nyert a Veszprém vendégeként a kézilabda Bajnokok Ligájában. A magyar csapat ezzel elvesztette a veretlenségét a B csoportban, de még mindig második.

Hasonlóan alakult a találkozó, mint egy hete. Elhúzott az Aalborg, igaz, még jobban, mint odahaza, már hét gól is volt az előny 8-15-nél, de visszakapaszkodott a Veszprém, szünetben 16-19 volt az állás.

A második félidőben vártuk a Dániában látott fordulatot, s amikor a Veszprém feljött egy gólra (18-19), azt gondolhattuk, nem is lesz gond. Ám ezután ismét a dánok kaptak erőre, a hazaiakban az első félidőben csak Borozan, a másodikban pedig Nenadic tartotta a lelket.

A dánok sokkal változatosabban támadtak, újra elhúztak öt góllal (23-28), s akkor azt hihettük, ezzel eldőlt a találkozó. Szerencsére a Veszprém nem adta fel. 30-31-nél egyenlíthetett volna, de Mahé nem találta el az üres kaput. Női meccsen láttunk már ilyet elégszer, férfiaknál ritkábban.

Utána még csinált egy buta kétperces kiállítást Mahé, Nenadic elkapkodva lőtt kapura, ennyi hiba nem fért bele, az Aalborg az utolsó másodpercekben még dobott egy gólt, s 32-30-ra megnyerte a meccset.

A Veszprém ezzel elvesztette a veretlenségét, de a második helyet legalább még megőrizte az Aalborg előtt a Bajnokok Ligája B csoportjában.

Teljes cikk a forrás oldalon
x

Check Also

Népszavazás a menekültkvótáról

2016. október 2-án a kormány kezdeményezésére népszavazás lesz az európai ...

Nem tudja megállítani a francia kormány a koronavírus-járványt, durva szigorítások jöhetnek

A franciák következetlenül, folyamatosan változtatják a szabályokat, hol enyhítenek, hol szigorítanak, ráadásul a migránsnegyedekben be sem merik tartatni őket.

Gulyás István: A válogatott előrelépett ezen a vb-n

A magyar férfi kézilabda-válogatott hosszabbításban 35-32-es vereséget szenvedett Franciaországtól az ...

Salvini: Kész programunk van Olaszország vezetésére

A lemondott Conte azonban új kormánytöbbség létrehozásán fáradozik – míg ...

Bánhidi Bence: Megérdemeltük volna, hogy bejussunk az elődöntőbe

A magyar férfi kézilabda-válogatott hosszabbításban 35-32-es vereséget szenvedett Franciaországtól az ...

A PTE rektora a modellváltás kezdeményezését javasolja a szenátusnak

Megszereztük a Pécsi Tudományegyetem elé kerülő előterjesztést, amit megszavaztat pénteken Miseta Attila rektor a Szenátussal. A rektor legutóbb az ellentmondó információk miatt elhalasztotta a döntést.