Kezdőlap » Kultúra » Megvan, mikor indul útjára a Való Világ 10

Megvan, mikor indul útjára a Való Világ 10

Lassan véget ér a várakozás, a mindennapok újra értelmet és beszédtémát nyernek, mert jön a jubileumi, tizedik évadjához ért Való Világ: a valóságshow, mely hivatalosan a ValóVilág10 powered by Big Brother nevet viseli, november 14-én indul.

A 2002-ben elkezdődött Való Világ széria egy életre megváltoztatta a hazai televíziós színteret, és a remény, hogy valóságshow-hősként szerezzen hírnevet, azóta is honfitársaink tucatjait vonzzák a hasonló műsorok szereplőválogatásaira, általában az összesre, biztos ami biztos, de azért az igazi nagyvad, ahová ezek a fiatalok leginkább bekerülni vágynak, az mégis csak a Való Világ. Mert hiába tesz úgy a fél ország, hogy nem nézi, valahogy mégis összecsordogál a műsornak az a nézettségi első hely, és bizony, a témával kapcsolatos hírekre is tízezrek kattintanak naponta.

A Való Világ 10 hozza majd ugyanazt, amit az eddigiek: az ország válogatott botrányhőseit és fura figuráit, akik, ha jól keverik a lapjaikat a luxusbörtönben, megnyerhetik a 36 millió forintos főnyereményt. A műsor két házigazdája Nádai Anikó és Puskás Péter lesz, a show pedig BeleValóVilág címen kísérőműsort is kap, melyben Gáspár Győző beszéli ki a történteket 23 órától. A Való Világ 10 november 14-én szombaton 21 órakor indul, a szombati adások mindig ugyanekkor lesznek majd műsoron, míg a hétköznapi bejelentkezések 22 órakor kezdődnek majd, és minden epizód visszanézhető lesz az RTL Moston is.

Kiemelt kép: RTL Klub

x

Check Also

Népszavazás a menekültkvótáról

2016. október 2-án a kormány kezdeményezésére népszavazás lesz az európai ...

A nyugat-balkáni magyar médiaterjeszkedést elemezte az EP újabb magyar vitája

Cirkusz, hadova, baloldali médiatúlsúly – minden előjött. A fideszes Hidvéghi ...

Különleges hűtőszekrényeket vásárol egy autóipari vállalat vakcinák tárolására

A Ford minden dolgozója számára biztosítaná a koronavírustól védő oltóanyagot, ami viszont nagyon alacsony hőmérsékletet igényel.

Mahé nem talált az üres kapuba, oda a Veszprém veretlensége

Alaposan visszavágott az Aalborg a múlt heti hazai vereségért, és ...

Könnyed sikerrel hangolt az Euroligára a Sopron Basket női kosárcsapata

A Sopron magabiztosan verte a vendég TFSE-t a női kosárlabda ...

Európai Parlament: A közmédia egyes tagállamokban kormányzati propagandává silányult

Az Európai Parlament szerint egyes tagországokban a kormányok állami hirdetések kiosztása révén növelik a médiára gyakorolt befolyásukat.