Kezdőlap » Belföld » A soroksári polgármestert is megfertőzte a koronavírus

A soroksári polgármestert is megfertőzte a koronavírus

Bese Ferenc, Soroksár civil polgármestere közösségi oldalán jelentette be, hogy elkapta a koronavírust. Miután megbetegedésre utaló jeleket tapasztalt magán, megcsináltatta a tesztet, ami pozitív lett.

"A tegnap reggel során koronavírusra utaló jeleket tapasztaltam magamon, ezért azt tartottam a felelős magatartásnak, ha otthon maradok. Megcsináltattam az ún. PCR tesztet, amelynek eredménye pozitív lett, engem is utolért a koronavírus. Most két hét karantén következik. A szabályokat betartva, otthonról folytatom munkámat" - írta közösségi oldalán a civil politikus, aki mindenkit arra kért,  

fokozottan figyeljen magára, és vigyázzon másokra. 

"Vigyázzunk egymásra!" - írta a közösségi oldalán.

Tegnap Harangozó Tamás szocialista parlamenti képviselő jelentette be, hogy elkapta a vírust. Pár nappal korábban pedig D. Kovács Róbert kőbányai polgármesternél és Radványi Gábor alpolgármesternél diagnosztizáltak koronavírus-fertőzést.

Teljes cikk a forrás oldalon
x

Check Also

Népszavazás a menekültkvótáról

2016. október 2-án a kormány kezdeményezésére népszavazás lesz az európai ...

Akkora a hiány magyar szakmunkásból, hogy már az oktatásba is külföldieket hoznának

Ráadásul a magyar építőipar hatékonysága is nagyon alacsony, így hiába van jelen 40 ezer külföldi szakmunkás, még ez sem elég.

Hatalmas leleplezés: a G7 országaiban a pénzmosás legjobb terepe az ingatlan Hatalmas leleplezés: a G7 országaiban a pénzmosás legjobb terepe az ingatlan

A világ vezető gazdasági országai, főleg az Egyesült Államok továbbra is kitűnő terep arra, hogy a törvénytelen úton szerzett pénzeket kifehérítsék. Az amerikaiakon kívül rengeteg külföldi, köztük kelet-európai forgatja be pénzét lakásokba, újabban üzleti ingatlanokba is a G7 országaiban. Az így átmosott pénz becsült értéke a hét országban 750-2000 milliárd dollár volt 2020-ban. 

Nagyon gyanús, hogy megérkezett az omikron variáns Németországba

Még várnak a megerősítésre, de nagyon erős a gyanú. The post Nagyon gyanús, hogy megérkezett az omikron variáns Németországba first appeared on 24.hu.

Lewandowski megmutatta, hogy bárhonnan tud zseniális gólokat lőni – videó

A Bayern München labdarúgócsapatának legnagyobb sztárja, az Aranylabdára is esélyes ...

Tíz százalék

Visszaugranék egy kicsit az időben, egészen odáig, hogy Fekete-Győr azon ...