Kezdőlap » Belföld » Így bukott le valójában a pátyi boncmester

Így bukott le valójában a pátyi boncmester

Újabb döbbenetes részletek derültek ki a pátyi boncmester ügyében - írta a Blikk.

Mint ahogy azt az Origo több cikkben megírta, R. Dénes pátyi boncmester kertjében emberi maradványokat találtak, a gyanú szerint a férfi árulhatta ezeket. 

Magyar György, a férfi ügyvédje a Blikknek azt mondta:  Ügyfele "arra vállalkozott, hogy egészségügyi intézményeknél levő, vizsgálatokra kimetszett emberi szövetdarabok elszállításáról és megsemmisítéséről gondoskodjon.

A boncmester azt válllalta, megsemmisíti a maradványokat, de a krematórium költségeit nem tudta kifizetni, ezért halmozódtak fel a maradványokFotó: Polyák Attila - Origo

A krematórium szolgáltatásáért viszont fizetni kell, ám ő a költséget nem tudta kigazdálkodni. Ennek ismeretében a szöveteket hazavitte azzal a tervvel, hogy a későbbiekben teljesíti a kötelezettségét, amikor pénzhez jut.

A Blikk szerint rossz anyagi helyzete miatt többek között arra is rákényszerült, hogy 100 ezer forint alatti összegért megváljon az autójától is, amiben korábban az említett szövetdarabokat is szállította

Az ügyvéd véleménye szerint R. Dénes nem számíthat komoly büntetésre, bár tény, hogy tette hordoz magában csalási elemeket, hiszen a feladatot, amiért a kórházakban a pénzt átvette, végül nem tudta elvégezni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Teljes cikk a forrás oldalon
x

Check Also

Népszavazás a menekültkvótáról

2016. október 2-án a kormány kezdeményezésére népszavazás lesz az európai ...

Elraboltak tizenhét amerikai misszionáriust és családtagjaikat Haitin

Egy buszról hurcolták el őket. The post Elraboltak tizenhét amerikai misszionáriust és családtagjaikat Haitin first appeared on 24.hu.

Káros és szembemegy Orbán Viktor „zöld” nyilatkozataival a belengetett reptérfejlesztési stratégia Káros és szembe megy Orbán Viktor „zöld” nyilatkozataival a belengetett reptérfejlesztési stratégia

Több sebből vérzik az az elképzelés, hogy felpörgessék a vidéki légikikötők forgalmát. Az áruforgalmat inkább vasútra kellene terelni a szakértők szerint, a jóval nagyobb utasforgalomhoz több és jobb helyi turisztikai szolgáltatások szükségesek.

Tizenhét amerikai misszionáriusokat hurcoltak el Haitin

Az elhurcolt emberek között gyerekek is vannak.

Elsüllyedt egy szállodahajó Brazíliában

Legkevesebb hatan meghaltak a Paraguay-folyón. The post Elsüllyedt egy szállodahajó Brazíliában first appeared on 24.hu.

Az olaszokat verő 17 éves csodagyerek úgy focizik, mintha a saját kertjében játszana

Gavi szinte még be sem mutatkozott a Barcelonában, de a ...