Kezdőlap » Belföld » Sehol sem találják Debrecen városfejlesztési stratégiáját, nyomravezetői díjat ajánlottak fel a megtalálónak

Sehol sem találják Debrecen városfejlesztési stratégiáját, nyomravezetői díjat ajánlottak fel a megtalálónak

2020. június 12. 14:31 - szerző: 168 Óra

A kormány jóváhagyta Debrecen 2030-ig tervezett fejlesztési koncepcióját, amelynek célja, hogy a város Magyarország keleti régiójának központja legyen - jelentette be Palkovics László innovációs és technológiai miniszter három napja Debrecenben a programbemutató sajtóeseményen. Palkovics az állami hírügynökségnek azt is elmondta, hogy a Debrecen 2030 program összköltségvetése 600 milliárd forint.

De 2023-ig is befut majdnem 30 milliárd:

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

2020. június 11.

Papp László debreceni polgármester az MTI szerint azt mondta az eseményen: „Mi vagyunk az első magyar város, amely a magyar kormány által határozattal és konkrét forrással megerősített, 2030-ig terjedő, komplex fejlesztési programmal rendelkezik"

Ezek után bátran feltételezhető, hogy a Debrecen 2030 program valahol létezik, vannak benne fejezetek, felsorolják a konkrét fejlesztési célokat, a megvalósítandó beruházásokat, stb. 

Csakhogy ilyen nem található a város hivatalos honlapján, nincs a közgyűlési előterjesztések között. Debrecen Város Önkormányzatának város- és gazdaságfejlesztési programja nincs a Debrecen 2030 fejlesztéseiről, a projektekről szóló önkormányzati oldalon sem, ahogy a kifejezetten ennek szánt közösségi oldalról sem érhető el – írja a Debreciner című hely portál.

Egyúttal bejeentették: az a nyomravezető, aki megtalálja és megmutatja a portálnak hogy milyen nyilvános helyen (az interneten digitális formában, a városi könyvtárban kinyomtatottan és bekötötten) érhető el az érdeklődő debreceni lakosok számára, az a nyomravezető jutalmul egy

exkluzív Debreciner pólóban részesül.

(A 444 nyomán)

Teljes cikk a forrás oldalon
x

Check Also

Népszavazás a menekültkvótáról

2016. október 2-án a kormány kezdeményezésére népszavazás lesz az európai ...

Hatalmas leleplezés: a G7 országaiban a pénzmosás legjobb terepe az ingatlan Hatalmas leleplezés: a G7 országaiban a pénzmosás legjobb terepe az ingatlan

A világ vezető gazdasági országai, főleg az Egyesült Államok továbbra is kitűnő terep arra, hogy a törvénytelen úton szerzett pénzeket kifehérítsék. Az amerikaiakon kívül rengeteg külföldi, köztük kelet-európai forgatja be pénzét lakásokba, újabban üzleti ingatlanokba is a G7 országaiban. Az így átmosott pénz becsült értéke a hét országban 750-2000 milliárd dollár volt 2020-ban. 

Nagyon gyanús, hogy megérkezett az omikron variáns Németországba

Még várnak a megerősítésre, de nagyon erős a gyanú. The post Nagyon gyanús, hogy megérkezett az omikron variáns Németországba first appeared on 24.hu.

Lewandowski megmutatta, hogy bárhonnan tud zseniális gólokat lőni – videó

A Bayern München labdarúgócsapatának legnagyobb sztárja, az Aranylabdára is esélyes ...

Zacher Gábor: Nagyon várom már, hogy mikor lesz a magyar alkoholista is hungarikum

Megvannak a Szétcsúszva program felmérésének eredményei. The post Zacher Gábor: Nagyon várom már, hogy mikor lesz a magyar alkoholista is hungarikum first appeared on 24.hu.

Nemüket megváltoztató gyermekek és szülő férfiak

2021. november 27. 11:40 „Nem engedhetjük, hogy Magyarországon is ez ...