Kezdőlap » Geoplitika » Kevés áldozattal járó, kimondottan erős földrengés Afganisztánban

Kevés áldozattal járó, kimondottan erős földrengés Afganisztánban

bangkok charlie

Elhunyt Thaiföld királya

Egy éves gyászidőszak következik, a kormányzati alkalmazottak eddig viselnek fekete öltözetet, s ugyanezt kérik az emberektől is.
 

pink lemur

Kilátás Ecuadorra

Szép fotók egy pavilonból az égbolt és a hegygerinc találkozásánál.
 

kelta vándor

Átjáró egy másik világba

a legenda szerint egykor óriások hagyták az utókorra meglepően szabályos formákba rendeződött nyomaikat
 

poszt ajánlása

Teljes cikk a forrás oldalon
x

Check Also

Az esély egy orosz offenzívára télen

Petro Porosenko ukrán elnök szerint Ukrajnát egy orosz szárazföldi offenzíva fenyegeti. A közelmúltban történt azovi-tengeri incidens ezen offenzíva nyitánya is lehet. A jövőbe nem látunk, de a múltba igen: összeszedtük, mikor tört ki háború Oroszországban télen.

Ausztrália is beszáll a dél-kínai-tengeri konfliktusba

Indonéziával közös járőrözést terveznek, miután a hágai nemzetközi bíróság azt állapította meg, hogy Kína területi igényeit nem támasztják alá a mesterségesen létrehozott szigetek. A járőrözés akár összecsapásokat is jelenthet kínai halászhajókkal.

Törökország talonban tartása

Vasárnap Isztambulban Angela Merkel azt mondta, kész a csatlakozási követelmények hiányzó fejezeteit megnyitni már idén. Indoklásul a menekültválságot hozta, de Törökország távolodása is szerepet játszhatott. Hogyan áll Törökország?

Líbia továbbra is káoszban marad

Hétfőn Líbia nemzetközileg elismert kormánya visszautasította az ENSZ-javaslatot, hogy egységkormányt hozzanak létre. Az EU próbál kínálni valamit a keserű pirula mellé.

Fülöp-szigetek: csomagolhatnak az amerikai üzletemberek, ha akarnak

Idén nyáron még csak egy populista tahónak tűnt Duterte, de ahogy telik az idő, egyre inkább úgy fest, hogy a Fülöp-szigeteken korszakváltás történt.