Kezdőlap » Belföld » Azért darabolta fel élettársát, mert az agresszív volt vele

Azért darabolta fel élettársát, mert az agresszív volt vele

Egy Bécsben dolgozó jászladányi nő meggyilkolta, majd feldarabolta az élettársát a gyanú szerint. Eztán egy telekocsival Magyarországra hozta a férfi darabjait. Itt az anyja segítségével savval leöntötték a maradványokat és egy zsákban elrejtették Jászalsószentgyörgy határában, egy öntöző csatornában, ahol gyerekek találták meg. A nő azért gyilkolta meg a férfit, mert az agresszív volt vele - írja a Bors.

Igazi lincs hangulat van abban az utcában, ahol a gyilkos nő családja lakik, a helyiek már csak darabolós Szilviának csúfolják. A család egy éve költözött Jászladányba, de a szomszédok máris azt szeretnék, ha elköltöznének.

A Bors információi szerint a nő tavaly ősszel ismerkedett megy a férfival, akivel egy albérletben laktak. Azért gyilkolta meg az élettársát, mert az erőszakossá vált és többször bántotta.

A 27 éves nő egy vita után leszúrta, majd a feldarabolta a holttestet, levágta kezeket, a lábakat és a fejet, majd egy telekocsival Magyarországra hozta.

Forrás: Police.hu

A gyilkos anyja már a börtönre készül

Szilvia anyja egy házban él a másik lányával, Katival, akinek két gyereke van. A lapnak megszólalt a nő volt párja, a gyerekek apja.

Szilvit nyugodt embernek ismertem, sosem gondoltam, hogy képes lehet ilyesmire. Néha hazajött egy-egy napra külföldről, de nem tudtunk róla sokat. A munkáiról hazudozott, megbízhatatlan volt. Kati és én sem tudtunk semmit erről az egészről, a gyámhatóság mégis el akarja venni a kicsiket. Andit megviselték a dolgok, nem akar kijönni. Tudja, hogy nem ússza meg, lelkileg már a börtönre készül – mondta lapnak a férfi.

Ennyi sósavat még nem adtak el a településen

A gyilkos nő anyja az egyik helyi üzletben vette meg a sósavat, amivel a bizonyítékokat akarták eltüntetni.

Törzsvásárlónak számít a család. Az anyuka tíz egyliteres háztartási sósavat kért. Furcsa volt, hiszen ekkora mennyiséget még sosem adtunk el egyszerre, de nem foglalkoztam vele. Semmi szokatlan nem volt rajta. Ezentúl már biztos nem árulunk sósavat – mondta az üzlet egyik alkalmazottja.

A sósav miatt a rendőrök is érdeklődtek a boltban, így találták meg a családot. A zsákban, amiben a holttest volt találtak ruhákat és törülköző darabokat is, amik egy bécsi szállodából származtak. Az áldozat, a 32 éves külföldi férfi pedig szerepelt a német hatóságok adatbázisában.

A helyiek azt beszélik, hogy Szilviának alvilági kapcsolatai is voltak. Egy másik ügy miatt hívták haza a rendőrök Bécsből, tanúként hallgatták ki, amikor rátértek a feldarabolt holttest ügyére. Ezek után beismerte mindent és letartóztatták. Az anyját bűnpártolással gyanúsítják, akár öt évre is börtönbe kerülhet, jelenleg szabadlábon védekezik.

Ahogy korábban megírtuk, bicikliző gyerekek találták rá egy feldarabolt férfi holttestére március elején. 

Teljes cikk a forrás oldalon
x

Check Also

Népszavazás a menekültkvótáról

2016. október 2-án a kormány kezdeményezésére népszavazás lesz az európai ...

A csapatsportágak őríthetik meg a magyar szurkolókat az olimpián

A tokiói olimpián a mieink három csapatsportban képviselik Magyarországot. Vasárnap ...

Könnygázt vetettek be a Párizsban az új korlátozások miatt demonstrálók ellen (videó)

Országszerte több mint 160 ezren tüntettek. Könnygázt és vízágyúkat vetett ...

Októbertől csak oltottak mehetnének a Premier League-meccsekre

Egy, a brit kormány előtt lévő tervezet értelmében októbertől csak ...

Gasquet az első döntős az umagi tenisztornán

 A francia Richard Gasquet jutott elsőként döntőbe a 481 ezer ...

Látványos ünnepséggel és egy gól nélküli gálameccsel avatták fel a Honvéd új stadionját

1084 nap után játszhatott ismét mérkőzést a kispesti Bozsik-stadionban a ...