Kezdőlap » Külföld » Migráns taxis akarta elvágni izraeli utasának torkát, mert héberül beszélt

Migráns taxis akarta elvágni izraeli utasának torkát, mert héberül beszélt

Lokál, 2018. 03. 21. 10:44

Héberül merészelt beszélni egy családlátogatásra érkező izraeli férfi egy párizsi taxiban. Az arab taxis mindezt hallva annyira kiakadt, hogy el akarta vágni utasa torkát. Kevesen tudják, de Párizsban és Brüsszelben is a taxik 90 %-át az észak afrikai migránsmaffiával hozzák összefüggésbe – írja a Dreuz.

Egy újabb durva történet látott napvilágot a francia sajtóban, melynek egyik szereplője Ronen Ederi, aki a napokban érkezett a francia fővárosba azért, hogy meglátogassa testvérét. Érkezése után, mint ahogyan azt a turisták, vagy a külföldiek szokták, gyorsan fogott is egy taxit, amivel úgy gondolta, hamar eljuthat rokonához. A probléma akkor kezdődött, amikor Ederi megkérte a sofőrt, hogy egy kicsit halkítsa le az üvöltöző rádiót, mert telefonálni szeretne, az arab migráns taxisofőr ezen annyira kiakadt, hogy ordítozni kezdett izraeli utasával – írja a lap.

– Ki vagy te, és kihez mész? Te nem élsz itt, neked itt nincsenek jogaid, ez az autó pedig az enyém, nem a tiéd. Majd megmutatom neked, hogy mi muszlimok mit csinálnak az ilyen emberekkel mint te – ordítozott a migráns, aki azzal fenyegette meg a férfit, hogy elvágja a torkát. Az incidens után Ederi megkérte az arab sofőrt, hogy álljon meg, mert ki akar szállni, de a taxis csak a sokadik kérésre volt hajlandó eleget tenni a kérésnek.

További cikkek:


Teljes cikk a forrás oldalon
x

Check Also

A 2019-es indiai választás és külpolitikai hatásai

Idén április és május folyamán a világ legnagyobb demokráciája, India ismét választásokra készül a domináns Bháratíja Dzsanáta Párt (BJP) elsöprő

Nem beszél idegen nyelvet Karácsony

Egyetlen szóval sem cáfolta a Figyelőben korábban ellene megfogalmazott vádakat Karácsony Gergely, a MSZP-P miniszterelnök-jelöltje, amikor egy rádióműsorban próbálta magyarázni a róla megjelent portrét, amely szerint nem beszél nyelveket és kétszer is kibukott a doktori képzésről. Sőt: magyarázat helyett inkább fenyegetőzött.

Kenyában jobb a közbiztonság egy Svédországban élő rapper szerint

Ken Ring a Svédországban élő afrikai származású rapper szerint, Kenyában jobb a közbiztonság mint a skandináv államban. 

Szijjártó: Mindaddig ellenezni fogjuk a migrációs csomagot, amíg a kormány 12 pontja bele nem kerül

Magyarország mindaddig a lehető leghatározottabban ellenezni fogja a globális migrációs csomagot, amíg abba a kormány által benyújtott 12 pont mindegyike bele nem kerül - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Pozsonyban ahol Miroslav Lajcákkal, az ENSZ Közgyűlésének elnökével, szlovák külügyminiszterrel a nemzetközi szervezet készülő globális migrációs csomagjáról tárgyalt.

Orbán: A “Soros-birodalmat” ki kell szorítani Magyarországról

A következő évek fontos feladatának nevezte a "Soros-féle birodalom" Magyarországról kiszorítását Orbán Viktor miniszterelnök szerdán a Komárom-Esztergom megyei Kisbéren a Híd Televíziónak adott nyilatkozatában.