Kezdőlap » Sport » Mayweather nagy lépést tett McGregor és az MMA-ketrec felé

Mayweather nagy lépést tett McGregor és az MMA-ketrec felé

Floyd Mayweather tavaly év végén még határozottan elzárkózott az UFC-től, azaz, hogy a ketrecben is megmérkőzzön Conor McGregor, ám jelenes állás szerint hamarosan mégis sor kerülhet a bokszmeccs visszavágójára. A veretlenül visszavonult amerikai profi ökölvívó ugyanis kiváltja az MMA-licencet.

A lehetséges visszavágónak voltak már előjelei,  Floyd Mayweather korábban videókat posztolt egy MMA-ketrecből és üzent is mellé. 

Jöhet a nagy visszavágóForrás: AFP/John Gurzinski

Az ír riválisa pedig dörzsölheti a tenyérét, a revánsra ketrecben, a kevert harcművészetek szabályrendszere szerint kerülhet sor. Úgy néz ki, hogy az UFC-szervezetnél bajnok Conor McGregor és Floyd Mayweather nem tud ellenállni a pénznek. Mayweather 240, McGregor pedig 80 millió dollárt vehetett föl a bokszmeccsért – minden bevétellel együtt –, ne legyenek kétségeink, hogy hasonló, ha nem nagyobb összegek fognak röpködni ezúttal is, ha tényleg egymásnak feszül a két világsztár.

Ezúttal ketrecben csaphatnak össze a világsztárokForrás: AFP/2017 Getty Images/Ethan Miller

„Miért ne tettem volna meg? Azért váltottam ki a licencet, mert nem félek a kihívásoktól" – mondta a tőle megszokott lazasággal Money, azaz Floyd Mayweather. Mindenesetre McGregor már korábban jelezte, áll a kihívás elé. 

Teljes cikk a forrás oldalon
x

Check Also

Népszavazás a menekültkvótáról

2016. október 2-án a kormány kezdeményezésére népszavazás lesz az európai ...

Meredeken csökken az új koronavírusos esetek száma a briteknél

Már közel 22 millió ember kapta meg legalább az első oltást, ez a felnőttek 40 százaléka. A brit kormány előbb és jobb szerződéseket kötött a szállítókkal, mint Brüsszel.

Fürjes Balázs elég keményen odaszólt a NER-elitnek

Szerinte van, amit politikusként nem lehet megcsinálni. The post Fürjes Balázs elég keményen odaszólt a NER-elitnek first appeared on 24.hu.

Ha lesz elég oltott, május közepétől fellélegezhetünk – Interjú Merkely Bélával

Mennyien kell, hogy megkapják az oltást ehhez? Mikor lesz vége ...

Egy hamis aláírás is előkerült a BKV busztendere körüli botrányban

Tovább bonyolódik a Karácsony Gergely helyetteséhez köthető korrupciógyanús ügy.

Erős utórengés volt Görögországban

A földmozgást országszerte érezni lehetett.