Kezdőlap » Külföld » Gyerekeket adtak el betörésekhez migránsok

Gyerekeket adtak el betörésekhez migránsok

Lokál, 2018. 03. 21. 14:43

Hét ember ellen emeltek vádat Nimesben, gyerekek kizsákmányolásának gyanújával. A migránsbanda mintegy 1500 betörést szervezett meg és végeztetett el olyan kiskorúakkal, akiket bevándorlóktól vásárolták rabszolgának.

Az elmúlt hónapban 1500 betörésben vettek részt a rabszolgaként tartott kisgyerekek, akiket a bűnszervezet táborokban tartott és napi betörési kvótát kellett teljesíteniük. A kegyetlen fogvatartók napi 10 betörést írtak elő a kicsiknek, akik ha nem tettek eleget a  követelésnek, nem léphettek be a táborba.

A gyerekeket autóval vitték különböző francia településekre, ahol be kellett csengetniük a házakba és ha nem volt otthon senki, azonnal be is törtek és kirabolták azt.

Az emberkereskedő és betörőhálózat akkor bukott le, amikor a francia rendőrségnek feltűnt a környéken hirtelen megugró rablások száma. Gard megyében indult meg a nyomozás, ahol elkaptak egy a szervezetben tevékenykedő kiskorút.

Később összesen húsz letartóztatás történt az ügyben. A vizsgálat ezen szakaszában mintegy 1100 ékszert, 40 luxusruhát közel 150.000 euró értékben, valamint 6,5 kilogramm aranyat foglalt le a rendőrség. A nyomozók szerint ezeket a termékeket a párizsi régió bűnhálózatának vezetői Belgiumba küldték, ahol értékesítették azokat – írja a 20minutes.

További cikkek:

Teljes cikk a forrás oldalon
x

Check Also

Ingyenes sportos vakáció várja a diákokat a fővárosban

Ötödik alkalommal rendezi meg Budapest Főváros Önkormányzata az „Iskolakapun kívüli programok” keretében az immár hagyományosnak mondható „Sportos vakáció a városban” elnevezésű eseménysorozatot, amely során a nyári szünidő két és fél hónapja alatt ingyenes mozgásos, művészeti, játékos, vetélkedős és sportprogramokon vehetnék részt az általános és középiskolás fiatalok.

Nem beszél idegen nyelvet Karácsony

Egyetlen szóval sem cáfolta a Figyelőben korábban ellene megfogalmazott vádakat Karácsony Gergely, a MSZP-P miniszterelnök-jelöltje, amikor egy rádióműsorban próbálta magyarázni a róla megjelent portrét, amely szerint nem beszél nyelveket és kétszer is kibukott a doktori képzésről. Sőt: magyarázat helyett inkább fenyegetőzött.

Kenyában jobb a közbiztonság egy Svédországban élő rapper szerint

Ken Ring a Svédországban élő afrikai származású rapper szerint, Kenyában jobb a közbiztonság mint a skandináv államban. 

Szijjártó: Mindaddig ellenezni fogjuk a migrációs csomagot, amíg a kormány 12 pontja bele nem kerül

Magyarország mindaddig a lehető leghatározottabban ellenezni fogja a globális migrációs csomagot, amíg abba a kormány által benyújtott 12 pont mindegyike bele nem kerül - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Pozsonyban ahol Miroslav Lajcákkal, az ENSZ Közgyűlésének elnökével, szlovák külügyminiszterrel a nemzetközi szervezet készülő globális migrációs csomagjáról tárgyalt.

Orbán: A “Soros-birodalmat” ki kell szorítani Magyarországról

A következő évek fontos feladatának nevezte a "Soros-féle birodalom" Magyarországról kiszorítását Orbán Viktor miniszterelnök szerdán a Komárom-Esztergom megyei Kisbéren a Híd Televíziónak adott nyilatkozatában.