Jó hír a nyugdíjasoknak a tízezres utalványról Fontos bejelentést tett az államtitkár.

Jó hír a nyugdíjasoknak a tízezres utalványról Fontos bejelentést tett az államtitkár.

0

Jó hír a nyugdíjasoknak a tízezres utalványról Fontos bejelentést tett az államtitkár. Semmilyen fennakadást nem okoz az ügyintézésben és...

Jó hír a nyugdíjasoknak a tízezres utalványról Fontos bejelentést tett az államtitkár.

Semmilyen fennakadást nem okoz az ügyintézésben és semmilyen hátránnyal nem jár a járási és kormányhivatalok dolgozóinak a nyugdíjasoknak szánt karácsonyi utalványok kézbesítése – mondta Kovács Zoltán területi közigazgatásért felelős államtitkár szombaton az MTI-nek.

 

Téved, aki azt gondolja, hogy a járási és kormányhivatalokban csak irodai dolgozók vannak, akik nem képesek elmozdulni az íróasztal mellől – jelentette ki Kovács Zoltán.

A területi közigazgatásért felelős államtitkár kiemelte, munkatársai számos ügytípusban, így a hatósági feladatok jelentős részében eleve helyszíni kiszállással dolgoznak, de a hivatalok szervezték többek között a földárveréseket, ami mellett a hivatali munka, az ügyintézés szintén folyamatos volt.

Az ügyfelek számíthatnak arra, hogy mindent ugyanúgy el tudnak majd intézni azokon a napokon is, amikor a munkatársaink egy része utalványt kézbesít, hiszen megfelelő munkaszervezéssel biztosítani fogjuk a folyamatos hivatali ügyintézést – mondta Kovács Zoltán.

Az államtitkár kiemelte: a kézbesítés megszervezésekor a hivatalvezetők minden emberi szempontot figyelembe fognak venni, “senkinek nem rontják el az ünnepét”, de azt senki nem gondolhatja komolyan, hogy az államigazgatásban a munkatársak szabadságigénye alapján szervezik meg a munkát. Ez a versenyszférában sincs így – tette hozzá. “A munkanapokon dolgozni kell, még akkor is, ha ezzel a sajtó egy része nem ért egyet” – jelentette ki.

Felhívta a figyelmet, hogy az utalványok kézbesítése során a biztonsági szempontokat kiemelten szem előtt tartják majd.

Forrás :http://www.hirado.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!