Hétfőn hózápor ,hideg, szeles idő

Hétfőn hózápor ,hideg, szeles idő

0

Hétfőre kitisztul felettünk az ég, napos időre számíthatunk. Csak a keleti tájakon alakulhat ki egy-egy futó hózápor. Többfelé élénk, északnyugaton...

Hétfőre kitisztul felettünk az ég, napos időre számíthatunk. Csak a keleti tájakon alakulhat ki egy-egy futó hózápor. Többfelé élénk, északnyugaton és a főváros térségében erős lesz az északnyugati szél. Visszaesik a hőmérséklet, hajnalban sokfelé fog fagyni, napközben már csak 3-6 fokot mérhetünk.
Hidegfronti hatás.

Fagyos reggelek, hideg, szeles idő

Kedd hajnalban már országszerte fagyni fog, -9, -3 fokig csökken a hőmérséklet, napközben is csak 1-5 fok körüli maximumok várhatóak. Túlnyomóan napos időben lesz részünk, csapadék nem valószínű. Többfelé élénk marad az északnyugati szél.

Szerdán egyre több felhő érkezik fölénk, késő estétől néhol, főként északon, északkeleten gyenge havazás is kialakulhat. Helyenként élénk lesz a nyugati-délnyugati szél. Fagyos lesz a reggel, napközben 1-5 fok várható.

Csütörtökön többfelé várható csapadék, mely eső, havas eső, havazás formájában hullhat le. Többfelé erős, helyenként viharos lesz a nyugati, északnyugati szél. Hajnalban még többfelé kell fagyra számítani, napközben 3-7 fok valószínű.


Forrás: www.idokep.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!