FIGYELEM! EGY MAGYAR ATM-NÉL LOPTÁK EL TÖBB, MINT 100 EMBER BANKKÁRTYA ADATAIT! HA ÖN IS VETT FEL PÉNZT ITT AZONNAL ELLENŐRIZZE A SZÁMLÁJÁT!

FIGYELEM! EGY MAGYAR ATM-NÉL LOPTÁK EL TÖBB, MINT 100 EMBER BANKKÁRTYA ADATAIT! HA ÖN IS VETT FEL PÉNZT ITT AZONNAL ELLENŐRIZZE A SZÁMLÁJÁT!

0

Több mint száz ügyfél bankkártyaadatait szerezte meg két román férfi egy fővárosi bankfiók előterében lévő bankautomatából elektronikai eszközök...

Több mint száz ügyfél bankkártyaadatait szerezte meg két román férfi egy fővárosi bankfiók előterében lévő bankautomatából elektronikai eszközök felszerelésével. A férfiakat még a pénzügyi tranzakció indítása előtt elfogták, mindketten előzetes letartóztatásba kerültek – közölte a rendőrség szerda reggel a police.hu oldalon.

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunimmunikációs szolgálatának közleménye szerint a két férfi múlt szombaton helyezett el kamerát és egy speciális elektronikai eszközt a bankfiók előterében. A rendőrök az eszközök leszerelésekor érték tetten őket. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 123 ügyfél bankkártyájának adatait szerezték meg.

A nyomozás során az is kiderült, hogy az elfogott páros egyik tagja – ismeretlen társaival – ugyanabban a bankfiókban április és július között több alkalommal vett részt jogosulatlan adatszerzésben. A férfi bűntársai az akkor megszerzett több száz bankkártyaadattal másfél millió forint értékben vettek fel készpénzt Indonéziában, Kínában és az Amerikai Egyesült Államokban.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai a két román férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették őket. A bíróság kedden elrendelte előzetes letartóztatásukat – olvasható a közleményben.
Forrás : hirado.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!