Amikor a nyugatinál leszólította egy jól öltözött, megnyerő külsejű srác, még nem sejthette, mi vár rá!

Amikor a nyugatinál leszólította egy jól öltözött, megnyerő külsejű srác, még nem sejthette, mi vár rá!

0

Segítőkészségem ellenére, én sem vagyok buta, így gondoltam, elrohanok vele gyorsan jegyet venni, nem adok csak úgy pénzt. Már épp kezdett volna...

Segítőkészségem ellenére, én sem vagyok buta, így gondoltam, elrohanok vele gyorsan jegyet venni, nem adok csak úgy pénzt. Már épp kezdett volna rávenni arra, hogy...

"Az egyik olvasónk hívta fel a figyelmünket az alábbi történetre, a Pesten Hallottam Facebook csoportból:

Az imént történt velem egy elkeserítő eset: A Nyugati pályaudvarnál leszólított egy fiatal (25 év körüli, igényesen öltözött, 175-180 cm magas) srác, azzal a kérdéssel, hogy Debrecenbe megyek-e.

Oda megyek.

Segítséget kért ahhoz, hogy jegyet vegyek neki, mert leégett, és nem tud hazamenni, majd Debrecenbe visszaadja, várni fogják az állomáson.

Segítőkészségem ellenére, én sem vagyok buta, így gondoltam, elrohanok vele gyorsan jegyet venni, nem adok csak úgy pénzt. Már épp kezdett volna rávenni arra, hogy majd Ő megveszi, nehogy lekéssem a vonatomat.

Hálisten, mire bármit is gondolhattam volna, egy kedves fiatalember figyelmeztetett, hogy CSALÓ!!

Még egyszer nagyon szépen köszönöm neki, megmentett egy elég kellemetlen szituációtól! Mire felnéztem a srác már el is viharzott.

Ezzel a kiírással az volt a szándékom, hogy felhívjam erre a szemtelenül gerinctelen emberre a figyelmet, és hogy annak dacára, hogy azt gondoljátok, ti nem hinnétek egy ilyen szituációban az illetőnek (én is azt gondoltam), belesétálhattok egy hasonló átverésbe.

Igazán elszomorító, hogy képesek az emberek erre, és kihasználják a másikat. Hajléktalanoktól és egyéb rossz megjelenésű embertől (tudom, ez csúnya előítélet) számítanék ilyenre, de tőle nem.

Még egyszer köszönöm az úriembernek, aki még időben szólt, ezzel a cselekedetével nem csalódtam akkorát az emberiségben!"

Oszd meg te is, hogy másokat se tudjanak átverni! 

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!