A lány meglátta a rémült kutyát a ketrecben – nézd mit csinál a kutya mikor hazaviszi őt!

A lány meglátta a rémült kutyát a ketrecben – nézd mit csinál a kutya mikor hazaviszi őt!

0

aya Filoon, aki az Egyesült Államokban lakik, nem tudta mennyire meg fog változni élete, mikor egyszer meglátogatott egy kutyát néhány héttel...

aya Filoon, aki az Egyesült Államokban lakik, nem tudta mennyire meg fog változni élete, mikor egyszer meglátogatott egy kutyát néhány héttel ezelőtt.

FACEBOOK/KAYLA FILOON

Elment egy ketrece mellett az utcán, melyben olyan kutya ült amit még soha nem látott. Russ volt a ketrecre írva, a kutya pedig egy fiatal pitbull volt.

Russ csendben ült a ketrecben és csak nézte a lányt. Látta, hogy a kutya elég gyenge és rémülten néz ki. Nagyon köhögött, a szemével is valami baj volt, állandóan vakarózott, a farka pedig véres volt.

Kayla kivette a kutyát a ketrecből, adott neki egy kis édességet a kezéből, a kutya pedig szaglászott egy kicsit. Meglepta Kaylát az, hogy a kutya milyen nyugodt volt mellette és el sem mozdult tőle, inkább az ölébe tette a fejét.

Kayla másnap visszament a kutyához és elvitte őt sétálni az erdőbe. Mikor megálltak pihenni, a kutya a lány ölében pihent.

A lány tudta, hogy örökbe akarja fogadni a kutyát. Vissza is mentek a menhelyre ahol a lány intézkedett. Két hete találkoztak először de Russ azóta egyszer sem ment el mellőle.

FACEBOOK/COSY N’CUTE

 

Kayla az egyetemen tanul és a mikor leül a kanapéra, a kutya odaugrik mellé és hozzábújik.

FACEBOOK/COSY N’CUTE

A lány minden nap megmossa a kutyát és kezeli a sebeit, a bőre egyre szebb lesz.

FACEBOOK/KAYLA FILOON

Russ teljesen megbízik Kaylában és a lány ugyanúgy érez iránta.

FACEBOOK/COSY N’CUTE

Micsoda szerencse, hogy ők ketten egymásra találtak. Egyértelmű, hogy nagyon jó párost alkotnak. Kérjük ossza meg ezt a cikket, ha egyetért ezzel. -csodalatos.co

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!