A kis őzgida nem hagyja békén megmentőjét – óriási amit a férfi csinál

A kis őzgida nem hagyja békén megmentőjét – óriási amit a férfi csinál

0

Darius Sasnauskas Litvániából származik. A férfi annyira szerencsés volt, hogy a Yellowstone Nemzeti Park közelében lévő otthona hátsó kertjében...

Darius Sasnauskas Litvániából származik. A férfi annyira szerencsés volt, hogy a Yellowstone Nemzeti Park közelében lévő otthona hátsó kertjében szemtanúja lehetett két őzgida születésének.

Az egyik kis gida azonban sérülten született. Valami probléma volt a jobb első lábával, ezért a család hamar otthagyta őt, hiszen nem tudott azonnal velük menni.

Darius hetekig gondozta az állatot és utána visszavitte az erdőbe. Elérkezett az idő, a gidának önálló életet kellett élnie az erdőben. Darius és a gida között azonban szoros volt a kapcsolat és ezt a gida nagyon édesen a tudomására adta.

A férfi többször is kiment az erdőbe, hogy megnézze merre van éppen az őzcsalád. Mikor megtalálta őket, kivitte a kis gidát is magával akit ezután szabadon engedett. A gida visszakerült családjához, azonnal be is fogadták őt.

Most végre boldogan szaladgálhat családtagjaival és a végtelen erdő ismét az otthona.

Nagyon örülünk, hogy a kis állatot megmentett ez a férfi, hiszen minden egyes állatnak fontos az élete. Igazán dicséretes, amit a férfi tett.

Kérjük oszd meg ezt a cikket barátaiddal a Facebook-on, ha egyetértesz ezzel.

Forrás: csodalatos.co

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!