40 MILLIÓÉRT TÉR VISSZA A KÉPERNYŐRE GYŐZIKE

40 MILLIÓÉRT TÉR VISSZA A KÉPERNYŐRE GYŐZIKE

0

A korrupció, migráció, első-, másod-, harmadfokú viharjelzések és kvótareferendum által sújtott hazánkban végre föllélegezhet kicsit a lakosság,...

A korrupció, migráció, első-, másod-, harmadfokú viharjelzések és kvótareferendum által sújtott hazánkban végre föllélegezhet kicsit a lakosság, visszatér ugyanis a képernyőre az örökös nagy visszatérő Gáspár Győzike, barátoknak csak Győző, áll aBlikkben feketén-fehéren-pirosan.

A bulvárlap megbízható értesülései szerint, melyeket a Győzinek is nevezett celebritás is megerősített, újra elindul a Győzike Show, az RTL Klub 18 epizóddal örvendezteti meg a nézőközönséget, cserébe 40 millió forint üti a társadalom egy szeglete által roppant mulatságosnak tartott, adócsalási botrányairól is elhíresült előadóművész markát.     És ez még nem minden! Nekem nincs tévém, csak otthon a négy fal között, és akkor is csak értelmes műsort, meglepetésként hatott hát a majd egyéves hír, hogy napokon belül kezdetét veszi a ValóVilág powered by Big Brother című műsor, így, kettő az egyben, ez lesz a realityk Indominus rexe, Mechagodzillája, nem én fogalmazok így, hanem a sót szolgáltató RTL Klub, a visszatérő sztár pedig ebben is szerepet vállal majd.   Találhatók még pozitívabb töltetek is a hírben, Győzi elárulta, hogy a pénz közel felét egy alapítványnak adja, ami rákos gyermekeken segít.   Vannak persze azonban tisztességes, dolgozó emberek is ebben az országban, akik ugyanúgy megérdemelnék, hogy őket is piedesztálra emeljék. De kérdem én, nem-e lehetne-e legalább reaktiválni Lagzi Lajcsit is, aki sok vidám pillanatot szerzett már úgy szakmailag, mint emberileg?!

Forrás: alfahir.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!